Parodia „Born This Way”, mai şocantă decât clipul lui Lady Gaga

De Nicoleta Galeteanu, pe

Lady Gaga a contrariat cu scenariile sale scandaloase şi totuşi publicul nu a văzut încă un videoclip cu adevărat şocant.

Cunoscut pentru prestaţiile sale haioase, Alfred Matthew Yankovic, actor, parodist şi cunoscut producător muzical american, a întrecut cu mult imaginaţia „extremistă” a artistei cu o parodie la piesa „Born This Way” mai şocantă decât videoclipul original.

Intitulat „Perform This Way”, clipul satirizează cu precădere outfit-ului excentric al artistei, care este interpretată de o actriţă mai în vârstă.

Clipul debutează cu Lady Gaga ieşind din „oul eclozat” în care şi-a făcut intrarea la premiile Grammy, apare în rochia de carne şi costumată într-un stup de albine, într-un costum cu pumnale, cu care artista îşi răneşte involuntar dansatorii sau într-o călugăriţă care nu poartă decât bandă adezivă în loc de roba calugărească.

Plecând de la ideea că melodia reprezintă un imn pentru drepturile omului, aşa cum a declarat Lady Gaga, autorul parodiei o înfăţişează pe aceasta în personajul lui Frankestein şi un Na’vi albastru, civilizaţia plăsmuită de James Cameron în „Avatar”.

Cea mai şocantă scenă este însă cea în care personajul lui Lady Gaga apare cu un şarpe fals încolăcit de gât şi muscată de stomac.

Weird Al Yankovic, care s-a întrecut pe sine în realizarea acestei parodii, nu s-a dat în lături de la a-i da foc personajului său, care arde în flăcări în timp ce îşi face coregrafia executată ireproşabil după clipul original.

Artista a refuzat iniţial să comenteze privitor la parodia clipului, preferând să îl contacteze personal pe Weird Al. Se pare că Ldy Gaga are simţul umorului, căci artista nu s-a arătat ofensată de „opera” acestuia.

Urmăreşte clipul în galeria video de mai jos. Vezi care sunt cele mai amuzante parodii după videoclipuri.

Foto: captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter