Paranormal: Top 4 poveşti incredibile cu fantome

De Diana Zagrean, pe

Poveştile cu fantome, vrăjitoare şi spirite care bântuie casele părăsite sunt mereu o bună metodă de a ţine copiii cuminţi şi devreme în paturile lor. Iată câteva poveşti cu fantome absolut incredibile, fie că este vorba de superstiţii sau folclor internaţional.
Hantu Tetek
Poveşti vechi din Malaezia vorbesc despre „Hantu Tetek”, sau „Fantoma cu sâni”, o creatură hidoasă, ca un fel de Baba Hârca cu sâni enormi crescuţi pe spate, care răpeşte orice copil care nu e cuminte, care se joacă pe străzi după lăsarea întunericului sau care fuge de acasă. Parcă Bau-Bau nu mai pare atât de fioros acum, nu?
Porcul Malefic
Nu se ştie de unde a pornit această legendă horror a porcului blestemat, dar oamenii din statul american Missouri o ştiu încă din faşă. E spune că o vrăjitoare din localitate avea ca animal preferat şi companion de viaţă un porc fermecat. Acesta vorbea şi mergea pe două picioare. Până într-o zi, când un vânător s-a strecurat în hambarul vrăjitoarei, a răpit porcul, l-a ucis şi l-a tranşat, fără menajamente. Vrăjitoarea se spune că a fost atât de înfuriată, încât a blestemat oasele vechiului ei prieten. Porcul, pe numele lui „Raw Head” (cap crud), s-a întors din morţi ca un fel de monstrul lui Frankenstein.
El a luat colţii de la o panteră moartă, ghearele unui urs mort şi coada unui raton ucis. El s-a întors cu o poezioară asemănătoare celei din Scufiţa Roşie, în care îi explica vânătorului că ghearele îl vor ajuta să-i sape mormântul, coada va bătători pământul de lângă piatra funerară, etc.

Citeşte şi alte poveşti incredibile cu fantome pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter