(P) Prețuri imbatabile la vacanțele all inclusive în Delta Dunării!

De Unica.ro, pe
Delta Dunării ne suprinde cu peisaje pitorești spectaculoase, un număr mare de păsări, plante rare și o atmosferă de poveste. Cel mai sălbatic ținut european este acum o destinație pentru toată familia grație ofertelor speciale de pană la 50% la vacanțele de la Gulliver Delta Resort 4*.

Complex Gulliver Delta Resort 4* – vacanțe lipovenești la Murighiol

Profită de reduceri și explorează Delta Dunării într-o escapadă de 5 zile la Gulliver Delta Resort 4*. Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți 2018 pornesc de la numai 479 lei, respectiv, 509 lei/persoană si includ 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport autocar București-Murighiol-București, acces gratuit la piscină, pescuit de pe pontoane și loc de joacă pentru copii.

Deschis parțial în 2016 sub denumirea de Pensiunea La Lipoveanu, complexul hotelier Gulliver Delta Resort 4* are o poziție excelentă pe malul lacului Murighiol, la doar cateva minute distanță de Tulcea, fiind un excelent punct de plecare în descoperirea monumentelor naturale ale deltei.

Amenajat în vechiul stil al conacelor lipovenești, Gulliver Delta Resort 4* dispune de numeroase facilități turistice pentru ca șederea ta aici să fie de neuitat. Grădina luxuriantă cu hamace și balansoare te invită la relaxare. Locul de joacă cu tobogane, trambuline și căsuțe colorate este un magnet pentru copii. În timp ce pontoanele sunt numai bune pentru pescuit la amurg. La ceas de seară, distracția este asigurată pentru toți membri familiei la petrecerea lipovenească cu delicii locale, povești și foc de tabără.

unica.Delta Dunarii. 08.11.2017 (2)

Delta Dunării este spectaculoasă primăvara!

Începand cu luna martie, Delta Dunării devine un paradis luxuriant: stuful, salciile și papura înverzesc treptat, iar irișii de baltă, nuferii și lotușii decorează lacurile de smarald.

Malurile înțesate de păpuriș se transformă în cuiburi perfecte pentru păsările sălbatice abia sosite din țările calde. Vei putea surprinde în sesiuni de birdwatching sute de specii de păsări printre care starci, pelicani, lebede, rațe nordice, cormorani și gaște cu gat roșu, care formează un spectacol inedit în ritualurile lor de împerechere.

Gulliver Delta Resort 4* din Murighiol organizează numeroase excursii opționale cu barca în descoperirea habitatului păsărilor, dar și pe distanțe mai lungi la Letea, Sulina sau Sfantu Gheorghe. Pornește și în aventuri cu microbuzul spre cele mai importante atracții istorice ale Dobrogei cum sunt centățile Enisala și Istria, Martiriorul de la Niculițel (singurul loc din lume unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini) sau Mănăstirile Celic Dere, Cocoș, Saon.

De Mădălina Isar

Oferte de vacanta Delta Dunarii 2018 – Complex Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Vacanta in Delta pentru Seniori – tarife de la 479 lei/persoana.

*Vacanta in Delta pentru toti romanii – tarife de la 509 lei/persoana.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet (doua gustari – servite intre 11:00 si 17:00), transport cu autocarul din Bucuresti, Surpriza de Bun Venit!, acces gratuit la piscina, loc de joaca pentru copii, pescuit de pe ponton, activitati recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter