(P) Delta Dunării, locul unde natura se dă în spectacol în fiecare zi

De Unica.ro, pe

Delta Dunării, ținutul contrastelor frumoase ce ocupă un areal impresionant, este locul în care trebuie să ajungi neapărat în nou sezon turistic 2020! Motivele sunt numeroase, iar unul dintre ele ar putea fi faptul că aici poți să te reconectezi cu natura, departe de aglomerația din marile orașe. 

Tarife accesibile la vacanțele în Delta Dunării!

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vacanța de primăvară, îți poți rezerva acum un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru toți cu reduceri de până la 65%! Gulliver Delta Resort 4✿ lansează pentru 2020 – cazarea în bungalowri de lux, iar cu ocazia inaugurării ai posibilitatea să achiziționezi pachete Welcome Early Booking la un preț cu totul special: „plătești o noapte de cazare cu all inclusive și beneficiezi de tot sejurul!”. 

Gulliver Delta Resort 4✿ este locația preferată a turiștilor dornici să pătrundă în inima naturii și să descopere frumoasele tradiții lipovenești. Complexul a fost dezvoltat după modelul vechilor conace dobrogene și este așezat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Relaxarea este pusă la loc de cinste aici: în grădina luxuriantă cu balansoare, la piscina înconjurată de bungalowri sau la pescuit de pe ponton. 

Paradis al florei și faunei

Binecuvântată prin peisajele create de cel mai mare artist: natura, Delta Dunării atrage turiști din toate colțurile Europei dornici să descopere ținutul cu cea mai mare suprafață compactă de stufăriș din lume și casa a mii de păsări, plante, mamifere și insecte – un adevărat muzeu al biodiversității. Este destul de greu să descoperi acest loc la adevărata sa valoare în doar câteva zile, tocmai din acest motiv majoritatea turiștilor care ajung aici revin în rezervație în anotimpuri diferite. 

Primăvara este cea mai bună perioadă să-ți rezervi o vacanță în Delta Dunării. Încă din aprilie, întregul ținut lacustru se transformă treptate: înverzesc sălciile, zălogii, lintița și peștișoara, iar pe luciul apei apar primii boboci de nuferi și iriși de baltă. 

Pasionații de birdwatching pot surprinde în această perioadă penajul nupțial al păsărilor ce se pregătesc pentru dansurile de împerechere. Coloniile de pelicani și cormorani se dau în spectacol pe cerul senin, iar printre stuful des se ascund stârci, egrete și lopătari.

Locul unde înveți ce înseamnă cu adevărat sălbăticia, Delta Dunării este plină de curiozități. Aici vei găsi cea mai nordică pădure subtropicală a Europei – Letea, unde dunele de nisip depășesc chiar și 10 metri înălțime oferind priveliști cu notă deșertică, caii sălbatici zburdă liniștiți printre stejarii vechi de sute de ani, iar printre ramurile lor zărești liane, viță de vie și hamei.  

Tot în Rezervația Biosferei parte din UNESCO vei găsi și cele mai late plaje sălbatice din România. Vizitează Sulina – cea mai însorită localitate și Sfântu Gheorghe – micul sat pierdut între Dunăre și Marea Neagră!

(P) Delta Dunării, locul unde natura se dă în spectacol în fiecare zi

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

    • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

 

 

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter