(P) Delta Dunării, raiul de smarald al Romaniei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 decembrie 2017, 14:08
Din totalul celor 300 de rezervații naturale ale lumii, Delta Dunării ocupă locul trei ca importanță ecologică. Datorită celor peste 5000 de viețuitoare indexate pană în acest moment, această regiune pitorească și-a primit titulatura de Rezervație a Biosferei în cadrul UNESCO încă din anul 1991.

Rezervă din timp un sejur în Delta Dunării pentru anul viitor, și profită de reducerile de pană la 45% la vacanțele de la Gulliver Delta Resort 4*. Complexul hotelier amenajat modern, dar în armonie cu natura este locația ideală pentru relaxare în familie, dar și pentru cei dornici să descopere locurile fascinante ale rezervației.

Relaxare în natură la Gulliver Delta Resort 3*

Poziționat excelent la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, la circa 10 minute distanță de Murighiol, Gulliver Delta Resort 3* îți oferă priveliști pitorești asupra paradisului apelor, dar și momente unice de vacanță.

Relaxarea este asigurată în grădina generoasă umbrită de salcii plangătoare și dotată cu hamace și balansoare. Poți să pescuiești de pe pontoane, să pornești în excursii opționale cu barca, să te răsfeți cu delicii tradiționale sau să participi la Petrecerea Lipovenească întreținută de un ansamblu local de dansatori lipoveni. Copiii au acces gratuit la locul de joacă cu tobogane, leagăne, trambuline și balansoare sau își pot petrece timpul în spațiul dedicat activităților recreative. În sezonul cald, te așteaptă o piscină generoasă împrejmuită de șezlonguri și umbreluțe.

unica. Delta Dunarii.Uzlina. 12.12 (2)

Locuri unice pe care nu le poți rata

Delta Dunării oferă senzații de nebănuit tutoror iubitorilor de natură. Plimbarea cu barca pe lacuri îți va scoate în cale stoluri imense de păsări ce punctează cerul senin reflectat în apele ca oglinda, ai ocazia să observi adevăratele monumente ale naturii: nuferii ce se pregătesc să înflorească.

Vizitează Letea – pădurea cu aspect tropical unde cresc liane grecești lungi de pană la 25 de metri, o specie unică de stejar ce poate fi întalnită doar în Italia, viță de vie sălbatică și hamei des. Dacă ești dornic de aventuri poți să te bucuri de un safari autentic pe dunele de nisip în căutarea cailor sălbatici.

Pentru momente de relaxare mergi la Sulina, unde te așteaptă cea mai lată plajă de la Marea Neagră sau la Sfantu Gheorghe, unde poți să faci plajă pe cea mai sălbatică fașie de nisip din țară, la locul de întalnire dintre Dunăre și mare.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Hotel Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

* Weekend in Delta pentru seniori – tarife de la 319 lei/persoană.

* Weekend in Delta pentru toti  – tarife de la 349 lei/persoană.

Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă, 2 litri de apă plată/persoană/zi-se acorda la micul dejun), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter