(P) Vacanță în stil lipovenesc de la 449 lei!

De Unica.ro, pe

Unul dintre locurile cu cea mai impresionantă biodiversitate din lume, Delta Dunării își încântă vizitatorii prin frumusețea peisajelor luxuriante, atmosfera liniștită, gastronomia excelentă și tradițiile lipovenești bine păstrate.

Plătești o zi și stai tot sejurul în Delta Dunării!

(P) Vacanță în stil lipovenesc de la 449 lei!

Dacă plănuiești ca următoarea vacanță să o petreci în Rezervația Biosferei parte din UNESCO, îți poți rezerva acum un sejur de primăvară Delta pentru Seniori sau Delta pentru Toți! Gulliver Delta Resort 4✿ a pregătit reduceri de până la 65% la vacanțele de 4 și 5 zile ce includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București. În plus, complexul lansează în premieră pentru acest an  – cazarea în căsuțe de lux de 4✿, iar cu ocazia inaugurării poți achiziționa vacanța la un preț cu totul special: plătești o noapte și beneficiezi de tot sejurul, de la 449 lei/persoană

Dezvoltat în completă armonie cu natura și în spiritul tradițiilor lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este un complex preferat de familiile cu copii, tinerii dornici de aventură și seniorii în căutare de relaxare în natură. Dispune de facilități moderne pentru ca șederea ta aici să fie una memorabilă: o piscină înconjurată de căsuțe de lux, loc de joacă pentru copii, grădină cu balansoare și ponton de pescuit. În plus, datorită poziției sale ideale pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, de aici poți porni cu barca în descoperirea paradisului numit Delta Dunării. 

Minune a naturii din patrimoniul UNESCO

(P) Vacanță în stil lipovenesc de la 449 lei!

Vast areal cu o impresionantă faună și floră, Delta Dunării este împărțită în terenuri mlăștinoase acoperite de stuf și papură, zăvoaie de ariniș, păduri de foioase, insulițe de nisip și nenumărate lacuri și canale acoperite de nuferi și lotuși. Acest muzeu al naturii adăpostește peste 5000 de specii de viețuitoare, ocupând locul 3 mondial ca importanță ecologică. 

Plimbarea cu barca este una dintre activitățile ce nu pot lipsi din itinerariul tău odată ce ai ajuns în Delta Dunării. Surprinde pelicani, egrete, lișițe, stârci și lebede ce îmbogățesc peisajul comun al rezervației, iar apoi pornește în explorarea satelor pescărești. Unul dintre cele mai frumoase sate este Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră formând o impresionantă plajă sălbatică cu nisip fin. Continuă călătoria spre Sulina, unde vei călca pe urmele piraților pe faleza ce păstrează amprenta vremurilor trecute sau te poți retrage la plajă în cel mai însorit loc din țară. 

Printre locurile de neratat în Delta Dunării se află Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Supranumită „Jungla României”, rezervația te întâmpină cu peisaje asemeni celor de la tropice datorită lianelor lungi de până la 25 metri ce se încolăcesc de trunchiurile stejarilor seculari, dunelor de nisip și a păturilor impresionante de orhidee sălbatice ce înfloresc începând cu luna mai. Letea mai este cunoscută în Europa și datorită celei mai mari herghelii de cai liberi, pe care îi poți surprinde în special în lunile de primăvară.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

    • Delta Seniori 3 noptitarife de la 449 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 549 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 599 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 699 lei/persoana (corp central 4✿).

 

 

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gulliverresort.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.628/626. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter