(P) Libertate la un nou nivel. Momente trăite acum.

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 decembrie 2017, 10:55

Acum. E tot ce avem. Uitându-ne în urmă, povestea pe care ne-am construit-o despre noi poate să fie una fericită sau altfel. Proiectând viitorul, filtrul ne aparține, mintea noastră e cea care așază lucrurile într-o anumită lumină și le pune în rama unei povești. E firesc, a da lucrurilor un sens face parte din natura umană, ne ajută să ne ințelegem locul și rostul.

Cum însă să lucrăm cu mintea noastră pentru a filtra totul prin lumina potrivită? Se vorbește din ce în ce mai mult despre neuroplasticitate, despre capacitatea creierului nostru de a se schimba dacă îi dăm hrana potrivită – gândurile bune susținute consecvent au capacitatea de a remodela conexiunile neuronale, iar meditația și tehnicile de respirație și relaxare ne ajută să evităm capcanele întinse de gândirea repetitivă, “în gol”, care adesea ne auto-sabotează. Exercițiul cel mai simplu și care nu dă greș e respirația profundă și încercarea de a reveni la ACUM, la ce se află în jur și la prezența conștientă.

Conștienți fiind, realizăm și cât de liberi suntem. Că de noi depinde să ne mișcăm, să simțim și să ne exprimăm liber. Conectați la noi și la momentul pe care îl trăim. Libertatea e acel zoom out necesar, e exercițiul zilnic de a surprinde ceva esențial despre noi inșine în fotografia de ansamblu din care facem parte.  Acum este libertatea pe care noi ne-o putem oferi.

Panasonic apreciază libertatea și te invită să te bucuri de ea și s-o trăiești la maximum! Acum! Inspiră-te din filosofia pe care se bazează camerele foto mirrorless Lumix G care te pot însoți oriunde, potențându-ți senzația de libertate și imortalizând momentele în care ești TU.

Ești tot timpul în mişcare: prin oraş sau în călătorii prin țară ori în afara ei.
MIŞCĂ-TE LIBER

Pentru tine, fiecare zi este plină de posibilităţi. Te bucuri atât de micile lucruri din viaţă, cât şi de cele mari. Te bucuri de libertate, îi înțelegi sensul dinamic şi faci tot posibilul ca fiecare moment care te bucură să îl surprinzi într-o fotografie pe care o trimiți foarte rapid prietenilor, direct de pe camera foto.

Însoţitorul tău de zi şi de noapte: LUMIX GX800 sau GF7. Modelele includ un ecran tactil rabatabil pentru perspective interesante şi selfie-uri precum şi conectivitate Wi-Fi şi aplicaţia Panasonic Image App pentru încărcare şi partajare rapide şi facile.

(P) Libertate la un nou nivel. Momente trăite acum.

Panasonic Lumix GX800
Camera perfectă pentru selfie-uri de calitate.
Compactă, uşoară. La îndemână atunci când surprinzi un moment pe care îl dorești imortalizat.

Ești creativă şi spontană, deschisă întotdeauna către orice lucru nou.
SIMTE-TE LIBERĂ!

(P) Libertate la un nou nivel. Momente trăite acum.

Cărările prea bătute sau vacanța stabilită în detaliu și cu mult timp înainte nu se încadrează în personalitatea ta. Iubești escapadele apărute spontan, spui ”da” propunerilor curajoase și știi să alegi momentul perfect. Cum arată momentul perfect? Îl recunoşti când îl vezi. Îl observi şi îl simţi. Pentru a surprinde momentul perfect, ai nevoie de o cameră foto pe care să te poți baza. Una care este uşor de transportat, care focalizează exact şi rapid şi care dispune de o tehnologie prin care selectarea imaginii perfecte să fie facilă.

Nu vei mai rata niciodată momentele speciale: LUMIX GX800, GX80, GX8, G80. Cu înregistrare video 4K pentru filme perfecte şi funcţie 4K PHOTO care îți permite să selectezi momentul perfect dintr-o secvenţă video.

Nu îți plac convenţiile, ai propriile alegeri şi te bucuri de libertate.
EXPLOREAZĂ LIBER !

(P) Libertate la un nou nivel. Momente trăite acum.

În viață, îți place să îți scrii propriul scenariu. Natura reprezintă platoul de filmare, cerul este ecranul albastru iar soarele este tehnicianul de lumini. Ambianţa şi povestea se pot schimba, dar protagonistul rămâne întotdeauna: LIBERTATEA TA. Camera ta foto îți conferă puterea de a face ușor, fără limitări și complicații, filme extraordinare.

Pentru înregistrări video de calitate superioară apelează cu încredere la camerele Panasonic LUMIX G80, G7. Modelele includ funcţia de înregistrare video 4K pentru materiale video cu o definiţie foarte înaltă.

Trăiește aşa cum dorești, fotografiază aşa cum dorești. FII LIBERĂ !

(P) Libertate la un nou nivel. Momente trăite acum.

Camerele foto LUMIX G.

Dimensiuni şi greutate reduse. Rezistente la intemperii. Conectivitate Wi-Fi. Post Focus. Stabilizare duală a imaginii. Obturator silenţios. Obiective interschimbabile. Ecran tactil rabatabil. Înregistrare video 4K. Înregistrare foto 4K/6K. Focalizare automată tactilă. Vizor cu afişare în timp real.

Toate camerele foto LUMIX G. includ un obturator silenţios pentru fotografiere fără zgomot.

Lumix G. sunt prezente în Altex, eMag, F64 Studio, Foto Hobby și West Buy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter