(P) Excursii și atracții de top în Mallorca

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 iunie 2017, 13:21
Mallorca, cea mai mare insulă spaniolă, amplasată excelent în nordul Mării Mediterane este una dintre cele mai atractive destinații de vacanță pentru cei care iubesc soarele, marea, dar și drumețiile.

Diversitate de atracții

Vei avea ocazia în această vacanță să te bucuri de o seamă de sporturi nautice, să vizitează obiective turistice și istorice pe care le adăpostește Mallorca, și să pornești în aventuri pe mare, cu barca. Golful și ciclismul se numără, și ele, printre atracțiile unui sejur de poveste pe această insulă idilică.

Închirierea unei mașini este un mod la îndemână pentru a descoperi toate zonele din împrejurimi și pentru a admira frumuseți nebănuite. Descoperă la vest munții, în centru câmpul și dealurile luxuriante, iar spre sud începe freamătul orașelor și stațiunilor pline de viață. De neratat sunt și satele fermecătoare care îți oferă sentimentul și atmosfera autentice ale vieții rurale a localnicilor.

unica.Mallorca.09.06.2017.BT (2) (1)

Cele mai suprinzătoare atracții

Insula Mallorca este plină de oportunități de vizitare, dincolo de plajele spectaculoase cu cel mai fin nisip, scăldate de ape de cristal, sate feerice și peisaje montane maiestuoase. Vizitează și explorează numeroasele situri istorice și naturale, care îți vor oferi calde amintiri de purtat în suflet și în minte.

Situat în zona montană Tramuntana, Valldemosa este cel mai înalt sat din Mallorca, o localitate uimitoare, plină de străzi pietruite, case din piatră și vederi uluitoare împrejur, din orice colț ai privi. Bucură-te de o călătorie de o zi cu trenul spre Soller, din gara din Palma de Mallorca, o distracție plăcută pentru întreaga familie, precum și o ocazie de odihnă și relaxare, în timp ce admirați un tur panoramic minunat.

Satul Deia te transpune parcă pe platourile de filmare, datorită arhitecturii sale uimitoare și a amplasamentului superb. Cele mai frumoase fotografii le vei face aici, pentru că fiecare imagine este una a unui adevărat tablou ireal, cu un fundal format din case din piatră cu acoperișuri de teracotă care se îmbină de minune cu peisajele munților Tramuntana.

De Geanina Ichim

Oferte de Vacanta Mallorca

Hotel Java 4* – tarife de la 679 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport avion, transfer hotel-aeroport-hotel, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter