(P) Cum răspunde piața modernă la temerile părinților – top dotări de la Nichiduţă

De Unica.ro, pe

Părinții se adaptează din mers la tot ce înseamnă confortul și nevoia unui bebeluș. Așa au și apărut dotările moderne, menite să faciliteze creștrea și îngrijirea unui copil. Doar că, ironic sau nu, chiar și așa, s-au înmulțit grijile și stresul.

Un părinte la ora actuală se simte mai presat ca oricând să cumpere tot felul de lucruri pentru bebeluș, neștiind dacă le va folosi sau nu. Aude tot felul de versiuni, se simte confuz, analizează piața și se simte exclus, așadar cel puțin pentru a fi în rând cu noutățile preferă să cumpere și să cumpere tot ce este posibil. Ce-i drept unele lucruri îi vor fi de mare ajutor. Iată ce recomandări oferă un magazin online, prin prisma ofertelor puse la dispoziție.

Monitorizare

Fie zi, fie noapte, este clar că o mamă ar sta non stop lângă al său prunc. Sindromul de moarte subită este o constantă grijă în primele luni din viața nou născutului. Și cum și stresul în sine amplifică stările, mulți părinți spun că simt nevoia să verifice pulsul la intervale de timp; cum monitorizam bebelusii seara, pe timpul nopții sau în timp ce își fac siestele de somn? Cu ajutorul sistemelor de supraveghere.

Din fericire acestea nu necesită instalare complexă. Nu dispun de fire, de costuri prea mari, deci cu atât mai bine. Un pachet de interfon digitial la nichiduta.ro este sub 200 de lei – un cost prea mic pentru liniștea pe care o oferă părinților. Ceva mai complexe sunt videointerfoanele sau camerele de supraveghere.

Pătuțuri create conform standardelor

Acum un pat simplist este mai degrabă de domeniul trecutului. Ținând cont de un mix de cerinţe, pătuţurile pentru copii sunt menite să ofere mai mult decât locul special amenajat pentru somn. Așadar, se pune mare accent pe salteaua din cocos spre exemplu, pe marginile bine finisate și rotunjite; de preferat ca un pătuț să dispună de nivele diferite de înălțime, să aibă sisteme de protecție – copertină, plasă de insecte, poate chiar baldachin.

În lista de opțiuni a celor de la nichiduta.ro pătuţurile din lemn sunt printre cele mai populare ca alegere, având o complexitate de funcții: sunt transformabile, au sertare la bază, ca spațiu de depozitare, printre altele.

Plimbarea, mai plăcută ca oricând

La capitolul plimbare, căruciorul nu este de ajuns. De aceea producătorii au început să își diversifice ofertele. La mare căutare sunt cărucioarele complexe, ce dispun de 3 piese – landou, coș auto și partea sport. Acestea sunt o investiție pe termen lung și dispun de tot felul de sisteme de prindere, cu multiple centuri de siguranță.

În topul căutărilor și cerințelor ce vin din partea părinților se numără și materialele nontoxice, imprimeurile ce nu au fost realizate cu substanțe chimice sau vopsele nepotrivite pentru vârsta fragilă a celor mici. Se mizează mult pe stil trainic, pe calitate și pe branduri celebre ce reușesc să ofere varietate și produse de top.

În ultimii ani, părinții de generație modernă dispun de mai multe măsuri de precauție, produse destinate îngrijirii copiilor, modalități de ușurare a muncii fizice. Nu este de mirare cât de bogate sunt ofertele magazinelor de profil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter