Nepoata lui Charlie Chaplin, în serialul „Urzeala tronurilor”

De Erika Chivu, pe

Oona Chaplin, nepoata actoruluI Charlie Chaplin va apărea în sezonul al doilea al serialului „Urzeala tronurilor”. Personajul ei se va numi Jeyne.
Nu se ştie deocamdată care va fi numele de familie al lui Jeyne, dar în cărţile lui George R. R. Martin, care stau la baza serialului, apar mai multe personaje cu acest prenume.

Oona însăşi a dat de înţeles într-un interviu recent că va apărea în „Urzeala tronurilor”, dar nu a vrut să dea mai multe detalii despre rolul ei. Actriţa de 25 de ani, a mai avut roluri secundare în seriale şi filme – „Sherlock”, „Quantum of Solace” – dar spune că este încă în aşteptarea rolului cu care să dea lovitura la Hollywood. Îşi doreşte un rol principal într-un film de acţiunea, unde să-şi facă singură cascadoriile şi scenele de luptă.

Oona Chaplin, care a terminat prestigioasa Academie Regală de Artă Dramatică, de la Londra, este fiica lui Geraldine Chaplin şi a primit numele bunicii sale, Oona O’Neil, a patra soţie a lui Charlie Chaplin. Născută, în Spania, tânara actriţă este de asemenea dansatoare de flamenco şi balerină.
 
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter