O femeie lasă zilnic un cărucior gol în fața casei dintr-un motiv înduioșător

De Amelia Matei, pe
Tindem să credem că acțiunile noastre nu au niciun efect – ești o singură persoană, ce poți schimba? Însă nimic nu este mai departe de adevăr decât această afirmație. Doar ia exemplu lui Catherine Lucre.

În anul 2014, australianca în vârstă de 54 de ani, care are patru copii și trei nepoți, a avut șocul să descopere doi copii abandonați într-o singură săptămână. Pe unul dintre ei l-a găsit mort, cineva încercase să îi îngroape corpul în nisipul de pe o plajă aflată în apropiere – Marobra Beach.

Din acel moment, Catherine a decis să creeze un adăpost în propria casă. Ea adună copiii abandonați, îi duce la spital și contactează Serviciile Sociale și poliția.

„Părinții își pot lăsa copiii chiar și în fața casei, să sune la ușă, iar eu voi aștepta zece secunde, pentru cazul în care nu doresc ca eu să îi văd. Nu înțeleg cum de societatea noastră nu este îngrozită să descopere bebeluși nou-născuți îngropați în nisip. Dacă guvernul nu face nimic, voi face eu”, a afirmat Catherine Lucre pentru Seven News.

Femeia în vârstă de 54 de ani lucrează ca asistentă și și-a dat numărul de telefon personal pe pagina de Facebook „Operation Sfe Haven”, încurajând pe oricine are nevoie de ajutor să o sune.

„Dacă ești speriat sau singur și îngrijorat din orice motiv, dacă nu ai mijloace pentru a-ți crește copilul, contactează-mă”, a scris Catherine.

Ea s-a dedicat în totalitate pentru a fi în slujba celor care au nevoie de ea și pentru a fi o mamă pentru cei abandonați, astfel încât să nu se mai întâmple o tragedie ca cea din 2014.

„Eu sunt pregătită să merg și să mă întâlnesc cu ei oriunde se află sau pot lăsa copilul undeva și eu voi merge acolo să îl iau, dacă vor să rămână anonimi”, a mai spus Catherine Lucre.

Citește și – Motivul neașteptat pentru care o femeie iese, zilnic, cu uscătorul de păr în fața casei

Citește și – Își vedea tatăl purtând mereu același tricou vechi de 20 de ani. Când a aflat motivul, a izbucnit în lacrimi

Foto – Facebook (Operation Safe Haven)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter