O femeie a venit îmbrăcată în rochie de mireasă la nunta fiului ei. Ce a spus mireasa

De Oana Savin, pe
O tânără a rămas uimită când, la propria nuntă, soacra ei a apărut îmbrăcată chiar în rochie de mireasă. Amy Pennza a povestit întâmplarea pe contul ei de Twitter.

Deși Amy a rămas surprinsă când a văzut-o pe mama soțului ei purtând o rochie asemănătoare cu a ei, ea spune că nu s-a supărat deloc pe aceasta. Mai mult, a explicat ce a determinat-o pe femeie să facă acest gest.

Tânăra a povestit că are o relație foarte bună cu soacra ei care, după ceea ce s-a întâmplat la nuntă, sunt și mai apropiate.

Fotografia cu cele două femei îmbrăcate în rochie de mireasă a devenit virală pe internet și a strâns zeci de milioane de like-uri.

Soacra mea a purtat o rochie de mireasă la nunta mea“, a scris Pennza în descrierea fotografiei în care ea şi soacra ei stau una lângă cealaltă şi, la prima vedere, nu îţi dai seama care este mireasa.

Pennza a dezvăluit că soacra sa a crescut „în sărăcie extremă” și din cauza experiențelor din copilărie este foarte economă, căutând mereu prețuri mici și, cel mai probabil, acea rochie era la promoție.

A crescut într-o sărăcie extremă. Atunci când era copil, era atât de flămândă încât se furişa în bucătărie şi mânca resturile rămase. Indiferent de banii pe care-i aduni, există mereu o teamă care te urmăreşte că totul va dispărea şi vei ajunge din nou săracă. E cunoscută pentru economiile pe care le face şi pentru sacrificiile pe care le face pentru a aduna bani. Aşa se face că atunci când a văzut această rochie la un preţ redus nu s-a putut abţine să n-o ia. În plus, trebuie să recunoaştem, a făcut ca nunta noastră să fie de neuitat”, a afirmat tânăra mireasă pe Twitter.

Sunt fericită să declar că nunta s-a desfăşurat fără vărsare de sânge“, a glumit Pennza, care a precizat că dacă o întrebi acum, soacra ei se simte groaznic pentru că s-a îmbrăcat în mireasă.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter