Cum se înțelege Edward Sanda cu mama Cleopatrei Stratan, soacra lui

De Unica.ro, pe

Edward Sanda (24 de ani) și Cleopatra Stratan (18 ani) s-au căsătorit civil pe 14 august 2021, în București, iar religios pe 22, la Chișinău. Soliștii locuiesc împreună din iunie 2021 și s-au logodit în octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani. De curând, Edward a vorbit despre relația dintre el și mama Cleopatrei Stratan, Rodica, soacra lui.

Cum se înțelege Edward Sanda cu mama Cleopatrei Stratan, soacra lui

„De la mama soacră am învățat să mănânc. Și un pic și să fac dulciuri, pentru că ea e pasionată de făcut dulciuri, dar nu mă bag eu, adică mai ajut cu ceva, cu o făină, dar ea știe să facă cel mai bine”, a spus solistul la Antena Stars.

În plus, Edward a precizat că el și mama-soacră nu împărtășesc doar pasiunea pentru deserturi, ci au și o relație foarte bună. Rodica Stratan este o prezență foarte discretă în plan monden. Recent însă, Cleopatra a publicat o imagine în care este surprinsă îmbrățișându-și mama.

„Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu și pentru mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami! ❤️”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei.

Și relația lui Edward cu socrul său este una la fel de bună. În octombrie 2020, despre Edward, Pavel spunea: „Numai cuvinte de laudă, un copil de aur, cuminte, la fel ca și Cleopatra. Cred că s-au găsit repede. Nu știu cât s-au căutat sau poate nu s-au căutat deloc. S-au întâlnit când și unde trebuie, la timpul și la locul potrivit”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Edward Sanda, răspuns acid după ce el și Cleopatra Stratan au fost criticați că nu au avut nași

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

Despre decizia perechii de a se căsători la vârste atât de fragede, Pavel mai spunea: „Eu întotdeauna am susținut-o pe Cleopatra în orice și părerea ei pentru mine este sfântă. N-am avut niciodată contradicții. Întotdeauna ne-am sfătuit și mi-a plăcut mereu ce decizii ia, cum gândește. Rămâne doar să-i susțin deciziile”.

De curând, în emisiunea La Măruță, Edward și Cleopatra au dezvăluit că solista și-a păstrat numele de familie. „Doar Cleopatra Stratan (n.red. este numele din buletin). Mi-am păstrat numele”, a spus Cleopatra. „Am vrut să îl iau eu pe al ei, dar nu m-a lăsat”, a glumit Edward. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a completat solistul.

Perechea a mers în luna de miere în Italia. „Am fost în Sardinia, o insulă lângă Italia și Franța, acolo încă este vară, am profitat și noi”, a spus Edward în emisiunea La Măruță. „Două săptămâni de miere”, a completat Cleopatra.

Foto: Instagram/Cleopatra Stratan/Șerban Nițescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter