O cântăreață a stârnit furia internauților după ce a pozat topless lângă un memorial FOTO

De Oana Savin, pe
Cântăreața britanică Indiana a stârnit furia internauților după ce a postat pe Instagram o fotografie în care apare topless lângă un memorial. Mai mult, ea a afirmat că soldaților le-ar fi plăcut priveliștea.

Tânăra, care a cântat și pentru regina Elisabeta a II-a, a fost criticată după ce a postat pe rețelele de socializare fotografia în care apare purtând doar o pereche de pantaloni scurți și adidași lângă un memorial ridicat pentru soldații decedați în război.

Fotografia a strâns 670 de like-uri, însă unele persoanle au criticat-o pe artista de 31 de ani pentru alegerea făcută, relatează Mirror.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I N D I A N A (@indianathegirl) on

Citește și: Bărbatul care deținea recordul mondial pentru cele mai lungi unghii și le-a tăiat, după 66 ani VIDEO

Este o fotografie grozavă, dar nu ai putut găsi un alt perete lângă care să pozezi?”, a scris un internaut.

Arată că nu ai niciun pic de respect pentru persoanele care și-au dat viața pentru această țară”, a scris un alt utilizator Instagram.

Mamă a doi copii, Indiana, pe numele ei adevărat Lauren Henson, a declarat mai apoi că soldații Primului Război Mondial ar fi aprobat această fotografie.

Sunt destul de sigură că acei băieți care și-au dat viața pentru această țară s-ar fi bucurat la vederea unor sâni”, a afirmat cântăreața.

Totuși, ea a explicat că nu a știut la început că placa lângă care a făcut fotografia este un memorial dedicat soldaților care au murit pe câmpul de luptă.

Citește și: A postat o fotografie pe rețelele de socializare și a primit amenințări cu moartea. Ce a surprins o tânără în imagine

Eu și prietenul meu Jonjo eram creativi în Clapham și am văzut biserica. Și el a spus să facem fotografii topless. Asta a fost tot”, a precizat starul britanic.

Nici nu am observat că este o plăcuță memorială. Eram beți. Știu că oamenii se simt ofensați, dar dece? Este un trup uman, ce se atât de ofensator?”, a completat ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter