7 vedete care au dat nume ciudate copiilor

De Nicoleta Galeteanu, pe

Auraş, Bogdănel sau Strugurel sunt câteva dintre numele româneşti de excepţie cu care unii s-au pricopsit din lipsă de imaginaţie. Alţii însă fac muncă de cercetare când…
vine vorba să îşi boteze copiii. De exemplu, celebrităţile care şi-au intitulat copii… în fel şi chip.

Iată cum îşi cheamă la masă vedetele copiii, în afară de Gwyneth Paltrow care îi spune copilului, de fiecare dată, să mănânce mere.

Moroccan

Cât timp a fost însărcinată, Mariah Carey a fost în centrul atenţiei cât nu a fost în ultimii cinci ani. Dar când diva a născut, ei şi soţului său, Nick Cannon, le-a luat 5 zile să anunţe numele gemenilor.

Este explicabil de ce le-a luat atât, dacă te gândeşti că iubitorii părinţi au stat cu atlasul în mână. „Moroccan” este numele băieţelului, exact ca statul nord-african. De fapt, artista are un întreg apartament decorat în stil marocan, se pare o veche pasiunea de-a sa.

Ne imaginăm cum va fi prima discuţie cu colegii de la colegiu ai lui Moroccan Scott Cannon. „Moroc? A, ca ţara aia? Ai fost vreodată?

Şi pentru fetiţă, Mariah are vise mari. Vrea să ajungă ca Marlin Monroe, care a inspirat-o foarte mult şi pe divă. Monroe Cannon este numele micuţei.

Mirabella Bunny

Muzicianul Bryan Adams (51 ani) a recurs în schimb la idolul său din copilărie pentru a-şi boteza primul copil.

Rockerul canadian şi-a numit fetiţa Mirabella Bunny, un nume semi-românesc am putea spune. Ne bucurăm că e fetiţă, altfel artistul probabil i-ar fi pus numele Bugs Bunnny. Alegerea numelui are însă o explicaţie pertinentă: fetiţa s-a născut în ajunul sărbătorii de Paşte.

Pilot Inspektor

Este perfect normal ca cel mic să aleagă singur ce vrea să devină când se va face mare, aşa cum toţi părinţii se laudă cum le acordă ei libertatea de decizie copiilor lor.

Jason Lee însă a încercat o metodă subtilă de a-l influenţa pe fiul său. În 2005, eroul din „Numele meu este Earl” a ales numele fiului său dintr-un cântec al unie trupe indie-rock,  Grandaddy. Melodia care l-a inspirat pe actor sună aşa: „Este simplu,/ Este prost,/ El este Pilotul”… Dacă puştiul ar deveni un pilot inspector, să zicem, nu ar mai fi nevoie să îi treacă şi numele în contract.

Kal-El Cage

Starul hollywoodian, care ar fi purtat mai demult negocieri pentru rolul lui Superman, a fost atât de fascinat de legenda eroului, încât şi-a intitulat fiul Kryptonian. Numele lui real este Kal-El Coppola Cage. În caz că nu ştiai, Cage este nepotul regizorului Francis Ford Coppola.

Zuma Nesta Rock Rossdale

Zuma Nesta Rock Rossdale, deşi pare un nou joc video, este de fapt numele celui de-al doilea copil al lui Gwen Stefani.

Dacă ar fi să analizăm substantivul, Zuma este, într-adevăr, un joc online, „Nesta, scris cu majuscule”, este un insitut britanic de cercetare, iar „Rock” este, probabil, genul muzical pe care îl va cânta micuţul artist.

Nahla Ariela Aubry

Frumoasa actriţă Halle Berry s-a inspirat din dictionarul engleză-arabă când a ales numele copiilor ei. Nahla Ariela Aubry este numele fetiţei acesteia, cam complicat ca micuţa să îl ţină minte.

Se pare că „Nahla” înseamna „albină” în limba arabă şi „Ariela”, „leu pentru Dumnezeu” în ebraică.

Dandelion

Aşa cum şi noi avem nume ca „Bujor”, „Viorica” sau „Narcisa” şi Keith Richards, de la Rolling Stones, tot din ierbar s-a inspirat ca să îi dea un nume intresant fiicei lui.

Dandelion o chemă pe fiica artistului, în vârstă de 38 de ani, a cărui traducere înseamnă „Păpădie”. Tot ce e posibil ca Dandelion să fi fost poreclită „taraxacum officinale” când era la şcoală, după denumirea latinească a plantei.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter