Chiara Ferragni a născut! Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 23 martie 2021, 12:58

Chiara Ferragni (33 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară. Creatoarea de conținut a făcut anunțul în mediul online. În dreptul primei imagini cu fiica ei, Vittoria, Chiara a scris: „23 martie 2021. A noastră Vittoria”.

Chiara Ferragni a născut! Prima imagine cu bebelușul

Modelul și soțul ei, rapperul Fedez, au aniversat doi ani de mariaj în luna septembrie a anului 2020. Cuplul mai are împreună un fiu, Leo, în vârstă de 2 ani. „Familia noastră se mărește. Leo o să adore să fie fratele mai mare”, scria Chiara pe Instagram, în octombrie 2020.

Ulterior anunțului, modelul a publicat o ecografie 3d. „Ciao mia baby girl”, a scris în descrierea acesteia. Deși mulți dintre urmăritori au felicitat-o, Chiara a fost criticată pentru fotografia extrem de intimă din propriul pântec.

Imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Mi se pare excesiv să împărtășești ecografii 3d și alte lucruri atât de intime. Nu mai există nimic privat 🙄😬🤷🏻‍♀️”, a scris cineva. „Începe și businessul/marketingul celui de-al doilea copil… folosești și exploatezi două creaturi nevinovate!!!!”, a mai scris altcineva.

Citește și:

Pippa Middleton, toată un zâmbet după nașterea celui de-al doilea copil

Alessia, fiica cea mare a Amaliei Năstase, bursieră la o prestigioasă școală de arte din Paris

Actrița Bella Thorne și iubitul ei s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă?

Pe 28 octombrie 2017, în urma a numeroase speculații vehiculate în presa internațională, Chiara își confirma prima sarcină, tot în mediul online. Fiul lor, Leo, s-a născut în luna martie a anului 2018. Câteva luni mai târziu, în data de 1 septembrie a aceluiași an, perechea și-a oficializat relația. Ceremonia a avut loc în Sicilia, Italia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter