Actrița Ashley Tisdale a născut! Ce nume deosebit poartă bebelușul

De Adelina Duinea, pe

Actrița Ashley Tisdale (35 de ani) și muzicianul Christopher French (38 de ani) au devenit părinți miercuri, 23 martie 2021. În mediul online, Ashley a publicat prima imagine cu fiica ei. În descrierea fotografiei, actrița a dezvăluit numele deosebit pe care micuța îl poartă.

Actrița Ashley Tisdale a născut! Ce nume deosebit poartă bebelușul

În octombrie, alături de mai multe imagini care confirmau sexul bebelușului, Ashley a mai scris: „Anul acesta a fost dificil, asta clar. Urcușuri și coborâșuri, un carusel de emoții. Cred că ziua aceasta a fost preferata mea de până acum!

Am plâns. Am fost atât de fericită. P.S. Pentru cei care fac eforturi pentru petrecerile de dezvăluire a sexului. Un tort cu roz sau albastru în interior este LA FEL de satisfăcător ca artificiile și mai sigur!”.

„Jupiter Iris French a ajuns pe lume pe 23.03.2021 ✨”, a scris Ashley în descrierea primei imagini cu fiica ei. Ashley și Christopher și-au oficializat relația în anul 2014. În septembrie 2020, perechea a aniversat 6 ani de mariaj. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a născut pe podeaua din baie

„Wow, nu pot să cred că suntem căsătoriți de 6 ani! Cum zboară timpul. Îmi amintesc teama care m-a cuprins când am devenit un cuplu pentru că nu-mi venea să cred cât de frumos mă tratai. Nimeni nu m-a tratat așa cum ai făcut-o tu.

Am renunțat la frică, am avut încredere în inima mea și 8 luni mai târziu eram doi copii nebuni și logodiți. Chris, m-ai făcut o versiune mai bună a mea. Mă inspiri în fiecare zi. Inima ta este pură. Ai face orice să mă vezi fericită”. Actrița a încheiat mesajul spunând că este recunoscătoare să fie partenera soțului ei și că îl iubește.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter