Cum s-a schimbat Nicoleta Luciu, însărcinată cu tripleţi

De Adina Radu, pe

Ca orice femeie însărcinată, Nicoleta Luciu a luat în greutate, ceea ce se vede şi pe chipul ei, iar burtica este destul de mare, deşi au trecut abia cinci luni de sarcină.
Abia întoarsă din vacanţa pe care a petrecut-o cu familia şi prietenii în Croaţia, Nicoleta Luciu a făcut publice imaginile în care apare relaxată, alături de soţ şi copil. Sau mai bine zis alături de sot şi copii, pentru că, după spusele ei, a fost prima vacanţă petrecută în şase – aluzie la tripleţii pe care îi va naşte la sfârşitul verii.

Iată cum s-a schimbat Nicoleta din primele săptămâni de sarcină şi până acum, la vacanţa din Croaţia.

Vedeta care va naşte în numai câteva luni prin cezariană pare uşor obosită în vacanţă, mai ales că nu este nici machiată, cum apare de obicei la televizor. De altfel, chiar ea a spus că vacanţa a fost frumoasă, dar obositoare pentru o viitoare mămică de tripleţi. Nicoleta are o burtică destul de mare pentru cele cinci luni de sarcină şi a luat ceva în greuatate. Ea a declarat că nici nu se mai gândeşte la cât se va îngrăşa, convisă fiind că va reuşi din nou să slăbească aşa cum a făcut-o şi după prima sarcină.

Cu puţin timp în urmă, când a publicat poze cu noul sau look, Nicoleta avea doar câteva kilograme în plus, era zâmbitoare, fericită şi strălucitoare în ţinuta aleasă pentru şedinţa foto.

Cum s-a schimbat Nicoleta Luciu, însărcinată cu tripleţi

Vezi în pagina următoare cum arăta Nicoleta Luciu înainte de sarcină şi la începutul ei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter