Muzica românească underground: Ce se întâmplă la serile Headfullofnoise

De Sandra Sarbu, pe

Săptămână de săptămână are loc câte o seară cu totul specială pentru scena muzicii underground autohtone. Vinerea poţi veni să asculţi fie trupe noi care vor să-şi facă loc între artiştii care sunt la început de drum, fie seri întreţinute de Dj de renume.
Săptămâna aceasta, vineri, Headfullofnoise va avea loc în Question Mark din Bucureşti (unde era Coyote Ugly înainte), iar invitatul special de această dată este Dj Hefe.
Heafullofnoise îşi propune să facă un pas lateral faţă de tot ce se întâmplă în mod normal pe scena underground românească, în materie de trupe, cluburi şi atitudine, cu scopul de a prezenta şi promova o muzică de calitate, actuală, dar subapreciată în acest moment„, spune Pava, organizatorul Headfullofnoise, dar şi solist în trupa Till Lungs Collapse.
Dj Hefe este membru al trupei Coma, realizator al unor emisiuni tv cunoscute, precum MTV Unplugged, Alternative Nation sau Domestika. El nu este doar un promoter activ al scenei underground, ci chiar cel care a adus în ţară de-a lungul timpului trupe precum Deftones, NOFX sau Faith No More.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter