Muzeu dedicat lui James Bond, deschis în Alpii austrieci

De Oana Savin, pe
Personajul James Bond va avea propriul muzeu ce urmează să fie deschis în Alpii austrieci pe 12 iulie. Locul a fost special ales deoarece peisajul amintește de refugiul unuia dintre personajele negative ale filmelor cu agentul 007.

Muzeul a fost numit „007 Elements” și se află „ascuns” printre zăpezile de pe vârful Gaislachkogl ce are o înălțime de 3.048 metri. El este situat în inima Alpilor austrieci, unde în anul 2015 au fost filmate câteva scene din pelicula „Spectre”, notează NDTV.

„007 Elements are o atmosferă cinematografică, iar clădirea, creată pe măsură pentru a găzdui muzeul, pare cuibul unui răufăcător din filmele cu James Bond” a declarat Neal Callow, proiectantul şi designerul de platou al ultimelor patru filme din saga Bond.

Pentru a se integra peisajului, centrul clădirii din sticlă și oțel este săpat parțial în stâncă.

Cele nouă săli ale muzeului au fost integrate jocuri de lumini și umbre, ecrane, tehnologie interactivă și secvențe din filme.

De asemenea, vizitatorii vor putea admira mai multe obiecte originale din filmele James Bond, precum Jaguarul C-X75, ce apare în „Spectre” sau pistolul „de aur” folosit de Sean Connery în „Goldfinger”.

Potrivit lui Callow, intenția este de a transporta oamenii în universul Bond, într-o manieră „amuzantă” și „elegantă”.

Citește și: Delia, Andra, Horia Brenciu și Carla`s Dreams, pe scena festivalului Cerbul de Aur 2018

Citește și: Trupa Vunk promite că vara asta va fi “Aoleo, ce bine!”

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter