Motivul pentru care un britanic refuză să își deschidă cadoul primit în urmă cu 47 de ani

De Amelia Matei, pe
Adrian Pearce,

un britanic în vârstă de 64 de ani, a păstrat nedesfăcut un cadou pe care l-a primit de la fosta lui iubită la Crăciunul din 1970.

Avea 17 ani când a fost părăsit de fata de care era îndrăgostit și nu a mai avut niciodată curiozitatea să deschidă cadoul primit de la ea.

„Ea mi-a oferit un cadou în timp ce m-a părăsit. Am mers mult pe jos în acea zi, eram enervat și supărat, m-am lovit de toate acele emoții pe care le experimentezi atunci când cineva se desparte de tine”, a povestit Pearce, care a subliniat că Vicki a fost prima lui relație serioasă.

„Așa că am lăsat cadoul sub bradul de Crăciun. După ce familia mea și-a deschis cadourile, mai rămăsese nedesfăcut doar cadoul pe care îl primisem de la Vicki. Le-am zis alor mei că nu-l voi deschide niciodată”, a adăugat bărbatul.

A trecut aproape jumătate de secol, iar Pearce s-a ținut de cuvânt, nedesfăcând cadoul de la fosta iubită nici până în ziua de astăzi. L-a păstrat totuși și îl așază sub brad la fiecare Crăciun, însă nu a fost niciodată curios să vadă ce se ascunde sub ambalajul de culoare mov.

Între timp, Adrian Pearce s-a căsătorit, iar cadoul nu a mai fost bine primit sub brad de către soția sa, însă chiar și așa britanicul a păstrat tradiția și scoate cadoul la fiecare Crăciun, pentru a-și aminti de iubita lui din adolescență. Bărbatul spune că anul acesta a încercat să o contacteze pe Vicki, însă nu a reușit să îi dea de urmă.

Pentru moment, spune că se bucură „să se uite la cadou și să nu îl deschidă”, dar s-ar putea să îl desfacă la aniversarea de 50 de ani de când l-a primit. De asemenea, Pearce vrea să țină cu această ocazie un „concurs” prin care să-i întrebe pe oameni ce ar putea să fie în el și apoi să-l doneze. El încă mai speră să o găsească pe Vicki ca să se poată bucura împreună de „aniversare”.

Citește și – Știa că mama ei a murit în urmă cu 23 de ani, dar într-o zi a primit un plic neașteptat la ușă

Citește și – Au desfăcut un cadou de nuntă după nouă ani! Din acel moment, totul s-a schimbat

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter