Motivul pentru care Meghan Markle poartă trei inele la mâna dreaptă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 16 martie 2021, 18:12
Meghan Markle poartă aproape mereu trei inele subțiri pe degete. Experții în tradițiille regale spun că acest detaliu nu este deloc întâmplător, ci are o semnificație aparte.

Este vorba despre inelele din aur, pe care Meghan le are pe degetul mare, arătător și inelar.

Potrivit specialiștilor, inelul de pe degetul mare simbolizează motivația, controlul și agresiunea, iar persoanele care poartă inel pe acest deget sunt conducători ai unui grup din care fac parte. Spre exemplu, poate fi vorba despre de o tânără care are un grup de prietene sau soția care controlează ceilalți membri ai familiei.

Despre inelul de pe arătător, specialiștii susțin că simbolizează „un rege proaspăt numit, o regină sau un CEO”. Acesta mai poate însemna „o celebritate cu milioane de fani, care este ambițioasă”.

Cât despre inelul purtat de soția Prințului Harry pe degetul inelar, experții în tradițiile regale susțin că simbolizează „încăpățânarea sau necesitatea de a controla viața publică”.

Meghan Markle a fost văzută în repetate rânduri purtând inele pe ambele mâini. În trecut, fosta actriță a fost văzută cu trei inele pe inelarul drept, despre care se crede că erau niște inele de promisiune dăruite de Prințul Harry.

Printre personalitățile regale care purtau mai multe inele pe degetele mâinii drepte s-au numărat și Regina Ana din Cleves, Regele Henric al VII-lea sau Regina Elisabeta I.

Citește și – De ce își trece Meghan Markle mâna prin păr atât de des

Citește și – De ce își ține Prințul Harry mâna în sacou

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter