Motivul incredibil pentru care un bărbat a decis să fie femeie în acte

De Oana Dinu, pe
Un tânăr din Canada a decis să devină femeie în acte, iar motivul este unul de-a dreptul incredibil. El a publicat fotografia cu noul certificat de naștere pe social media. 

Un canadian din Alberta, în vârstă de 24 de ani, a trecut în mod legal de la genul masculin la cel feminin în acte, supărat pentru că trebuia să plătească prea mult pentru o asigurare auto, la noua lui mașină, potrivit Antena 3.

În Canada și SUA, șoferii bărbați sub 25 de ani trebuie să plătească mai mult decât femeile pentru că, statistic, ar putea fi implicați mai des în accidente. Revoltat pe acest lucru, bărbatul a făcut demersurile necesare pentru a deveni femeie în acte și astfel și-a schimbat certificatul de naștere și permisul de conducere. Pentru a reușit acest lucru, el a obținut o scrisoare de la psiholog în care se precizează că David se identifică drept femeie.

„Eram șocat, dar și ușurat. Simțeam că înving sistemul. Am simțit că am câștigat”, a precizat tânărul. Astfel, el a reușit să obțină un preț mai mic cu aproximativ 1000 de dolari pentru asigurarea la mașină.

El a publicat fotografia pe Reddit, pentru a spune tuturor povestea lui.

barbat care si-a schimbat sexul in acte

Citește și: 

Cea mai bună fotografie din România va fi premiată cu 7000 de euro

Premiile Oscar 2019: Propunerea României pentru ”Cel mai bun film într-o limbă străină”

Sursă foto: Reddit / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter