Cele mai şocante momente de la emisiunea „Got Talent”

De Nicoleta Galeteanu, pe

Conceput ca o emisiune de amuzament ce promovează talentele extraordinare, show-ul Got Talent nu a dus lipsă nici de momente de-a dreptul terifiante.
De la numere de magie periculos de sinistră şi până la demonstraţii cu săbii care îţi dau fiori chiar şi în faţa televizorului, participanţii show-ului mondial au ţinut cu tot dinadinsul să îşi şocheze complet auditoriul. Iar unora le-a reuşit.

Iată cele mai înspăîmântătoare numere prestate de-a lungul timpului la „Got Talent”.

Omul care înghite tot

Căpitanul şi asitenta Maybelle, adică „The Captain and Maybelle”, au reuşit să le taie pofta de mâncare pentru ceva vreme juriului, după ce, în ediţia recentă a show-ului „America’s Got Talent”, cei doi au prezentat un număr cu totul nemaiîntâlnit.

Atât cei trei juraţi – Piers Morgan, Sharon Osbourne şi Howie Mandell -, cât şi publicul prezent în sală au rămas îngroziţi şi cu mâinile la gură, când au văzut cum Căpitanul a înghiţit şi regurgitat o sârmă lungă de un metru şi un pumnal de 20 de centimetri pe care l-a înfipt bine în stomac cu două cărămizi atârnate de suportul acestuia.

Prezentatorul Nick Cannon a urmărit numărul din culise stând mai mult cu spatele spre scenă, vădit dezgustat de ceea ce ce vede. Numai Howie a putut urmări până la capăt numărul nebunesc al celor doi. La final şi-a pus mâinile în cap şi a spus că „de acum ştiu pe cine să sun dacă vreodată îmi uit cheile în stomac”.

Vezi şi alte momentee memorabile din emisiunile Got Talent.

Numărul lui Mike Henderson

Britanicii nu duc nici ei lipsă de talente mai puţin obişnuite. Mike Henderson este unul dintre participanţii siguri care ar putea câştiga fără probleme concursul de prestaţii – şoc.

Ridicat perpendicular pe braţe, deasupra unei mese, şi cu un cuţit ascuţit îndreptat în sus, excat în dreptul capului, pensionarul în vârstă de 62 de ani atunci s-a lăsat vertiginos în cuţit şi l-a prins în dinţi într-o fracţiune de secundă.

Acesta a rămas nemişcat preţ de câteva secunde, timp în care Amanda Holden a fugit îngrozită în sală, iar Simon Cowell şi-a acoperit privirea.

Mike Henderson nu a păţit nimic, dar publicul a crezut că asistă la o sinucidere în direct.

Magie macabră

Un moment de magie macabră a şocat publicul american care a urmărit una dintre ediţiile emisiunii „America’s got talent”. Nu este orice fel de număr de magie realizat de vreun iluzionist începător. Magicianul a dus iluzia până la un nivel la care a reuşit să şocheze audienţa, iar celor trei juraţi să le stea inima în loc.

Iluzionistul, în persoana unui aparent maniac îmbrăcat în halat, îşi taie efectiv asistentul în două cu o drujbă, după care începe să îl plimbe prin platou. Trucul a fost supus la teste de verificare din partea acestuia – iluzionistul îşi trece mâna pe sub bustul tăiat tranşat -, iar jumătatea inferioară mişcă din picioare, aşezată departe de restul corpului.

Sala este înmărmurită şi redusă la tăcere. Urmăreşte aici numărul sumbru de magie ralizat la America’s Got Talent.

Un fachir rateză ţinta, dar nimereşte asistenta

Vopsit pe faţă şi legat la ochi, semănând cu un veritabil indian, un fachir demonstrează cum lipsa de precizie poate fi fatală atunci când te joci cu focul şi cuţitele.

Într-un număr cu aruncări de cuţine la panou, fachirul ratează ţinta şi aruncă unul din pumnale în flăcări în fiica sa, lipită de panou pe post de asistentă.  

Spectatorii au rămas înmărmuriţi, neştiind dacă să aplaude sau nu, căci asistenta fugise de mult de la locul ei.

Emoţiile şi adrenalina pe care au trăit-o cei prezenţi pe viu sunt la fel de intense fie şi din faţa televizorului.   

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter