„Burlacul” la noi şi în alte ţări – momente controversate

De Nicoleta Galeteanu, pe

Nici n-a reînceput bine show-ul „Burlacul”, că au şi aparut controverse şi zvonuri compromiţătoare. După un prim sezon în care Cătălin Botezatu a amăgit şi concurentele şi telespectatoare…
…iată că cel de-al doilea sezon ne aduce, nu doar un nou Făt-Frumos, ci şi o posibilă explicaţia la ezitarea burlacului de a nu rămâne cu nicio concurentă.

Pentru cele care au ratat singurul episod civilizat, sau doar plictisitor, al emisiunii, menţionăm că cel care se va juca de această dată cu sentimentele şi nervii concurentelor se cheamă Edward Popescu Strohlen şi a emigrat în România, din Germania, sperând că aici o va întâlni pe aleasa inimii sale.

Deşi fermecătorul „prinţ” are la dispoziţie tot un harem de 21 de pretendente, se zvoneşte că cea care i-ar fi cucerit inima este însuşi fostul candidat, Cătălin Botezatu.

Este însă doar o ipoteză răutăcioasă… Suntem convinşi că celebrul designer ar fi înlocuit-o pe Bianca Drăguşanu, dacă toate cele 21 de concurente nu ar fi făcut atâta circ, cu scene de gelozie, păruieli şi alte conflicte. Iată cele mai memorabile controverse pe care le-a generat emisiunea „Burlacul”, aici şi în Marea Britanie.

Este noul Burlac homosexual?

Primă emisiune a generat deja suspiciuni privind orientarea sexuală a noului burlac. Fermecătorul milionar se pare că este privilegiat de creatorii show-ului. Acesta are la dispoziţie 22 de candidate, dintre care şi pe Bote.
Sosind pe o motocicletă, asemeni eroului din „Reneagul”, acesta l-a vrăjit pe designerul care îl prezintă peste tot ca pe un „tânăr superb”.

Era Violeta lesbiană?

Şi în prima ediţie au existat dileme legate de acest subiect. Violeta Babliuc, blonda „Burlacului” ar fi flirtat, din cauza indiferenţei lui Bote (sau pentru că ar fi fost oricum acelaşi lucru), cu o altă candidată pe nume Andrada.

Cele două au apărut în ipostaze intime şi vorbesc despre „nebuniile” pe care le-au făcut împreună la filmări.

Roxana Robotin, de la bal la spital

Frumoasa brunetă despre care mulţi credeau că va fi aleasa lui Cătălin Botezatu, a încercat din răsputeri să îl cucerească pe Burlac. Fata a făcut o adevărată obsesie pentru Bote, care distrus-o psihic şi a determinat-o să se înfometeze, ajungând astfel la spital. Dar acesta nu s-a lăsat neam!

Violeta Babliuc l-a ameninţat pe Bote!

Vădit geloasă pe Bianca Drăguşanu, Violeta Babliuc, finalista amăgită a competiţiei, ar fi aplecat urechea la unele zvonuri cum că Bote o „înşală” cu frumoasa asitentă a lui Capatos. Neagră de invidie, blonda a răbufnit, amenintându-l pe Bote că „va rupe uşa cu el”, aşa cum a făcut şi acesta cu Bianca.

Au existat de asemenea momente savuroase pentru publicul amator, când concurentele şi-au impus cu forţa farmecul şi inteligenţa ca să ajungă la inima lui Bote. Au făcut scene de gelozie penibile, s-au păruit şi au ajuns să facă circ în speranţa ca Bote să le aleagă măcar de frică, dacă nu din alte motive.

Burlacul din Marea Britanie

Emisiunea se bucură de mult mai mult succes în Marea Britanie, unde este difuzată încă din 2002.

Show-ul nu a fost, fireşte, lipsit de controverse nici aici. Emisiunea, produsă de ABC, i-a ţinut ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură.

Dintre toate controversele generate de show, cel mai cunoscut rămâne cea generată de relaţia uneia dintre candidate cu un membru al echipei de producători.

Acuzată că se întâlneşte cu unul dintre producători, Rozlyn Papa a fost exclusă din emisiune, deşi ea a continuat să infirme zvonurile, recunoscând în final că nu s-a ajuns la o relaţie sexuală.

Cel din urmă sezon nu este lipsit de gafe, în schimb. Una dintre concurente, Michelle Money, a declarat public că a fost amanta unui cunoscut jucător NBA.

Din 2002 şi până în prezent, telespectatorii au asistat la 8 căsătorii între norocoasele finaliste şi burlaci. Doar una dintre acestea a fost cu noroc; celelalte s-au încheiat rapid cu divorţuri.

Foto:Arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter