9 modele stilate de scaune şi fotolii pentru casa ta

De Nicoleta Galeteanu, pe

Dacă există un lucru pe care l-ai învăţat de la ultima petrecere pe care ai organizat-o, acesta este cel mai probabil faptul că ar trebui să fii pregătită cu scaune suplimentare.
Şi nu vorbim doar de numărul suficient de scaune, ci şi de confortul pe care îl oferi invitaţilor tăi, astfel încât toată lumea să plece mulţumită.

Mic sau mare, din inox ori lemn, colorat sau nu, scaunul trebuie să fie mai presus de toate confortabil şi pentru tine, având în vedere că aşa îţi petreci cea mai mare parte a zilei.

Prin urmare, dacă ţi-ai propus să faci o mică investiţie în mobilier, iată mai jos câteva modele stilate de scaune şi fotolii pe care ţi le propun magazinele.

Designul elegant, culorile calde, care se potrivesc uşor în orice cameră, şi materialul extrem de plăcut au făcut ca acest fotoliu – balansoar să fie foarte apreciat câţiva ani încoace. Într-adevăr, stilul primează, dar nici confortul nu a fost lăsat la urmă. După două ore de film, o carte bună sau o sesiune de croşetat, vei adormi ca un prunc pe un fotoliu cum este „Pello” (129,99 lei, Ikea).

Dacă vrei să păstrezi somnul pentru mai târziu, optează atunci pentru mai multă practicabilitate, adică pentru un fotoliu din plastic şi oţel. De ce musai un scaun Klinthult (399,00 lei, Ikea)? Pentru că pur şi simplu vei adora să ai un scaun uşor pe care să îl poţi căra într-o mână dintr-un loc în altul.
 
9 modele stilate de scaune şi fotolii pentru casa ta

Fotoliul din ratan rezervă acelaşi grad de confort, dar te va ţine trează la măsuţa de lucru, la cafea sau pe terasă, acolo unde vei dori să îl aşezi. Avantajul scaunelor din ratan constă în „mobilitate”; cum materialul, împletit manual, este foarte rezistent le poţi muta oriunde – vara pe terasă, iarna, lângă şemineu. Fotoliul Hastveda îl găseşti la Ikea şi costă 149,99 lei.

Poate ţi se pare cam pretenţios, dar în realitate acest Manchester, care îţi seamănă cu o antenă parabolică, nu este atât de mare pe cât pare, având dimensiunile de 74 pe 69 cm. Şi nu este conceput, aşa cum poate gândeşti, doar pe o terasă spaţioasă. Încape perfect în dormitor, la fereastră, în colţul opus patului tău. Fotoliul Manchester îl găseşti la Mobexpert, la 364 lei.
 
9 modele stilate de scaune şi fotolii pentru casa ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter