Trucuri pentru apartamente mici şi garsoniere: Cum să câştigi spaţiu

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 24 mai 2019, 15:07

Amenajările interioare potrivite te pot ajuta să creezi impresia unei locuinţe mai spaţioase, chiar dacă locuieşti într-un apartament mic sau într-o garsonieră. Vezi cum să câştigi spaţiu când locuieşti într-un spaţiu restrâns.

1. Vopseşte pereţii în culori cât mai deschise, sau chiar în alb şi pune oglinzi mari, dintr-o singură bucată pe mijlocul lor, ca să dublezi imaginea spaţiului disponibil.
2. Foloseşte recipiente magnetice pentru condimente şi lipeşte-le pe hotă sau pe frigider, ca să câştigi spaţiu în dulapul de bucătărie.
3. Pune pe colţurile camerelor rafturi triunghiulare. Câştigi spaţiu în dulapuri şi pe mese şi pereţii nu mai par atât de goi.
4. Foloseşte agăţătoare pentru tigăi şi site în bucătărie. Vasele mari sunt foarte voluminoase şi ar ocupa foarte mult loc în dulapuri, pe care îl poţi folosi la altceva.
5. Investeşte într-o măsuţă de cafea pe roţi, cu spaţiu de depozitare dedesubt, fie sertare, fie rafturi. Este uşor de mutat din drum şi oferă spaţiu pentru cărţi sau mărunţişuri de prin casă.
6. Dacă stai în garsonieră, renunţă la masă în bucătărie şi pune un blat direct prins de perete, eventual rabatabil. Poţi găti pe el, poţi mânca pe el, dacă ai un scaun înalt, de bar şi poţi folosi suprafaţa câştigată pentru un dulap, sau mai mult spaţiu liber de mişcare.
Sursa foto căsuţă mică: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter