Peretele cu fotografii. Idei pentru un decor uşor de realizat

De Geo Berciu, pe Ultimul update Vineri, 04 noiembrie 2022, 17:14

Şicul şi confortul unei locuinţei nu este dat de mobila sau decoraţiunile costisitoare, ci de idei simple, aşa cum este şi ceea ce vă propunem în continuare. Peretele cu fotografii, în forme şi mărimi diferite, după gustul fiecăruia, este acel element care va schimba total casa ta, dându-i un aer cald şi primitor.

Holul de la intrare, de obicei un spaţiu care nu este exploatat la maxim, poate căpăta un suflu nou cu doar câteva fotografii. Pentru a obţine senzaţia de spaţiu şi a nu încărca prea tare locul şi aşa mic, optează pentru rame de fotografie în tonuri albe sau pastelate.
Decorarea casei tale poate merge şi mai departe: dacă ai un perete gol, poţi desena un copac din care să plece ramuri încărcate cu fotografii ale celor dragi. Un arbore genealogic original, care va atrage orice privire.
La fel de uşor de personalizat poate fi şi biroul. Nu trebuie să te gândeşti la spaţiul în care îţi desfăşori activitate ca la un loc searbăd şi tern. Cu doar câteva poze, poţi transforma ambientul radical.
În cazul în care eşti o admiratoare a stilulu Shabby Chic, nimic mai simplu: aşează pe un perete câteva imagini înrămate vechi, în culori vesele, iar locuinţa ta va inspira un aer uşor retro.
Dacă ai o casă decorată cu elemente clasice, poţi să aduci un plus de căldură şi naturaleţe cu un perete pe care să aşezi fotografii cu familia ta. Secretul este să ai grijă să alegi aceleași dimensiuni pentru fotografiile pe care le tipărești pe hârtie.
În cazul în care nu vrei să-ți găurești pereții, cea mai comodă soluție este să cumperi console speciale sau poţi construi poliţe înguste care să susţine poze şi amintiri dragi.
(Sursa foto: Pinterest)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter