5 idei ieftine pentru un decor modern

De Geo Berciu, pe

Pentru a avea un decor modern în locuinţă, nu trebuie să investeşti sume exorbitante, ci trebuie să-ţi pui imaginaţia şi îndemânarea la treabă. Mai jos îţi prezentăm 5 idei ieftine pentru un decor modern.

Paharele cu picior, pe lângă întrebuinţarea lor iniţială, pot fi şi elemente de bază pentru câteva lămpiţe originale. Ai nevoie de o bucată de material sau mai multe, în funcţie de câte piese doreşti să realizezi, cu care să îmbraci o cupă cu picior. Înăuntru adaugi o lumânare mică şi ai astfel, în doar câteva minute, un decor original, pentru care vei fi, cu siguranţă admirată de musafirii tăi.
5 idei ieftine pentru un decor modern
Tot cu ajutorul elegantelor pahatre cu picior poţi realiza o atmosferă romantică inedită. Aşează câteva cupe pe un suport negru (fie platou, fie tăviţă), cu picirul în sus, care va deveni în acest fel bază pentru câteva lumânărele parfumate. Pentru o notă în plus de feminitate, înăuntrul paharelor poţi aşeza flori sau frunze uscate.
5 idei ieftine pentru un decor modern
Te-ai săturat să tot ştergi urmele de noroi lăsate de încălţămintea murdară pe holul de la intrare? Designerii de interior ne sugerează o metodă simplă şi de efect. Umple o ţăviţă sau două cu pietre decorative în diverse culori şi nu numai că vei scăpa de urmele neplăcute, ci vei obţine şi un aspect modern al locuinţei încă de la intrare.
5 idei ieftine pentru un decor modern
Ai impresia că niciodată nu ai destul de multe spaţii de depozitare? O soluţie ar fi adăugarea, în baie sau în bucătărie, a unor pungi de cadouri. În culori vesele şi contrastante, pungile de cadouri lipite de perete, vor fi minunaţi suporţi pentru obiectele mici, dar vor asigura şi o notă exuberantă locuinţei tale.
5 idei ieftine pentru un decor modern
Atunci când canapeaua ta din living dă semne de oboseală şi oricât ai curăţa-o nu reuşeşti să o aduci la un nivel decent, poţi încerca o altă abordare. Câteva pernuţe colorate sau asortate cu decorul şi o cuvertă cu aspect vintage vor transforma total veche ta canapea, care va deveni, cu un buget minim, elementul central al încăperii.
5 idei ieftine pentru un decor modern
(Sursa foto: Pinterest)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter