Cum să-ţi decorezi casa toamna

De Diana Zagrean, pe

A venit şi toamna şi vrei să-ţi împrospătezi casa cu un design modern şi adaptat la vremea de afară? Vezi cum să-ţi decorezi casa toamna aceasta.

Tradiţional şi modern în acelaşi timp

Toamna lui 2014 vine cu accente romantice şi luxoase, într-un cadru modern cu aer sofisticat.
Dacă nu înţelegi foarte bine conceptul de lux retro îmbrăcat în mantie ultramodernistă, poţi încerca galeria foto de mai jos.
Accentele romantice, tradiţionale, în culori neutre şi tonuri calde, specifice toamnei se vor vedea cel mai bine în decorarea dormitoarelor şi a sufrageriilor.
Un living în tonuri de bej şi maro, alături de un dormitor drapat în ţesături cărămizii şi galbene vor aduce căldura în casa ta în serile ploioase.
Bucătăria va fi centrul modern al locuinţei, cu finisaje de alamă şi accente cromate.
Poţi alege electrocasnice metalizate sau albe, cu design modern, alături de gresie alb sau negru, cu influenţe indistriale.

Trucuri de decorat casa ieftin după tendinţe

Dacă nu dispui de un buget generos pentru decoraţiunile acestui sfârşit de vară, poţi oricând să apelezi la câteva trucuri ale designerilor de interior.

Vopseşte rafturile

Dacă vrei să schimbi complet look-ul sufrageriei, sau vrei să modernizezi bucătăria cu bani puţini, alege să vopseşti etajerele şi rafturile în tonuri de roşu sau portocaliu.

Schimbă televizorul

Toamna, toată familia se adună în jurul televizorului. Alege să schimbi mobilierul din sufragerie, dar dacă nu ai bani, schimbă doar televizorul cu unul plat, ca să câştigi spaţiu şi să aduci modernismul în casa ta.
Sursa foto living decorat: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter