#Millennials: GLAMOUR de iulie

De Revista Glamour, pe
În GLAMOUR de iulie toate privirile sunt ațintite asupra generației #millennials. Înșiruim manifestul generației în 54 de puncte amuzante, vorbim deschis despre fenomenul de selfie și swipe-ul pe Tinder, te învățăm cum să repari o relație deficitară cu mâncarea și luăm notițe de la cele mai noi personaje care schimbă regulile jocului. Toate acestea te așteaptă în numărul de iulie GLAMOUR, din 27 iunie la toate chioșcurile de ziare.

Amy Adams, Patricia Clarkson și Eliza Scanlen – 3 sharp women pe care trebuie să le urmărești în noul serial „Sharp Objects” și despre care ai șansa să afli mai multe în paginile secțiunii Culture.

Schimb de tură! Avem 10 noi personaje de urmărit cu atenție în muzică, film, poezie, modă, artă, design, make-up, publicații, ilustrație sau bijuterii.

Mâncarea nu are moralitate, iar Patricia Blaj este aici să ne arate cum să scăpăm de sentimente precum poftă, rușine, vinovăție, frică și dezgust atunci când vine vorba despre mâncare.

Ce știi de fapt despre fenomenul #selfie? De la nevoia de a ne menține o imagine de sine pozitivă și până la validarea celorlalți, Ioana Ilie investighează îndeaproape fenomenul și motivele din spatele lui.

Mai mult pe Glamour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter