Meteo 26 octombrie 2018. Vremea se încălzește din nou

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 26 octombrie 2018, 06:53
Vineri, vremea va fi din nou frumoasă în majoritatea regiunilor. Iată ce temperaturi anunță prognoza meteo 26 octombrie 2018.

După ce am avut parte de câteva zile cu vânt puternic și ninsori viscolite în zona montană, mercurul din termometre se va ridica din nou. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 18 grade Celsius, iar minimele nu vor coborî sub 2 grade, anunță ANM.

Meteo 26 octombrie 2018 pe regiuni

În Maramureș cerul va fi parțial noros, cu temperaturi maxime ce nu vor depăși 13 grade și temperaturi minime ce se încadrează între 3 și 7 grade.

În Transilvania, maximele vor varia între 10 și 15 grade, iar minimele între -3 și 8 grade.

În Crișana, temperaturile maxime se situează între 13 și 19 grade și minimele între 4 și 11 grade.

În Banat se anunță vreme frumoasă și mult soare, cu maxime ce vor varia între 17 și 19 grade. Și noaptea va fi ceva mai cald, cu valori termice de 6-13 grade.

Și în Oltenia și Muntenia cresc temperaturile, astfel că maximele se vor încadra între 15 și 21 de grade, iar minimele între 3 – 8 grade.

În Dobrogea se vor înregistra temperaturi maxime de până la 18 grade, iar valorile minime se vor situa între 5 și 11 grade.

În Moldova, temperaturile maxime vor varia între 12 și 18 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade.

Meteo 26 octombrie 2018 în București

Vremea în București se arată frumoasă astăzi, cu temperaturi mai ridicate decât în zilele precedente. Bucureștenii vor avea parte de soare și temperaturi ce vor atinge 18 grade, dar nu vor scăpa de vânt, chiar dacă va sufla cu o intensitate mai scăzută față de ieri, conform A1. Minimele se vor încadra în jurul valorii de 7 grade Celsius.

Meteo 26 octombrie 2018 la munte

Și la munte starea vremii se îmbunătățește, anunță meteorologii. Valorile termice cresc considerabil, dar vântul va sufla în continuare cu putere, iar cerul va fi acoperit de nori. Maximele termice se ridică până în jurul valorii de 11 grade, iar minimele se situează în jurul valorii de 1 grad, arată prognoza meteo. La Sinaia, Azuga și Bușteni, cerul va fi predominant noros, cu temperaturi ce vor atinge 13 grade înspre amiază. La Predeal, maximele sunt mai coborâte și se încadrează în jurul valorii de 11 grade, în schimb, soarele va sta mai mult pe cer decât în celelalte stațiuni montane.

Citește și:

Nicki Minaj, dată în judecată de o altă cântăreață. Conflictul a pornit de la o melodie

Enrique Iglesias și Anna Kournikova, rețeta unei relații longevive. Ce fac înainte de micul dejun

Sursă foto: shutterstock.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter