Mersul pe cărbuni încinşi vă scapă de temeri!

De Avantaje.ro, pe

Aţi lăsat vreodată frica sau temerile să vă oprească din a face ceea ce v-aţi propus, din a vă îndeplini visurile sau din a vă atinge obiectivele? Fireşte că da, probabil chiar mult
mai des decât realizaţi.
Teama este un sentiment natural, însă, de multe ori oamenii au tendinţa de a se lăsa ghidaţi de ea şi în felul acesta se lasă practic sabotaţi de propriile lor convingeri limitatoare.

„Nu se poate” „Sigur nu aş reuşi” „E prea complicat” „Chiar am nevoie să fac asta?” „Poate nu e pentru mine”

Vă sună cunoscut?

E şi firesc – sunt fraze pe care ni le spunem de fiecare dată când teama ne controlează acţiunile, de fiecare dată când facem nu ceea ce ne dorim, ci ceea ce ne dictează instinctul.

Firewalking-ul este un excepţional exerciţiu de dezvoltare personală care are ca principal scop acela de a ne antrena mintea astfel încât aceasta să poată depăşi barierele instinctuale şi temerile.

Cum funcţionează acest exerciţiu?

În modul cel mai simplu: sub îndrumarea şi supervizarea unui facilitator profesionist, îi prezentăm creierului nostru una dintre cele mai des întâlnite şi reale temeri ale omului.

Teama de foc. O frică care este implantată adânc în genele noastre, încă de înainte ca omul să stăpânească focul acum peste 400.000 de ani.

Este o frică firească, naturală, pe care creierul nostru nu o contestă: atingi cu pielea goală focul – te arzi. E un lucru pe care pur şi simplu îl ştim şi pe care nu mai trebuie nimeni să ni-l explice.
Vezi continuarea pe avantaje.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter