„Scufiţa Roşie” şi alte premiere extraordinare la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe

Din cărţile copilăriei, Scufiţa Roşie revine într-un thriller de groază, Măria Sa se pregăteşte de luptă în acest weekend, iar cele mai trăsnite animale din Afria…
…se pregătesc de cele mai trăsnite aventuri.

Iată ce aventuri te aşteaptă şi pe tine la cinema.

Scufiţa Roşie/ Red Riding Hood

Diferită de varianta îndrăgită pe care o ştim cu toţii, ecranizarea „Scufiţei Roşii”, aşa cum este propusă de Catherine Hardwicke, regizoarea primului film Twilight/Amurg (2008), nu îl mai are în centrul atenţiei pe lupul cel rău, ci o haită înspăimântătoare de vârcolaci.

Valerie (Amanda Seyfried) este o tânără îndrăgostită de un proscrisul Peter (Shiloh Fernandez), dar căreia părinţii i-au aranjat mariajul cu bogatul Henry (Max Irons). Dispuşi să sacrifice totul pentru iubirea lor, Valerie şi Peter plănuiesc să fugă împreună, dar evadarea le este dată peste cap de o tragedie. Sora fetei este ucisă cu bestialitate de un vârcolac.

Copilăria lui Icar/ L’enfance d’Icare

Realizat în 2009 de regizorul Alex Iordăchescu, în Elveţia şi România, „Copilăria lui Icar” ni-l prezintă în rolul principal pe fiul lui Gerard Depardieu.

Filmul spune drama lui Jonathan Vogel, interpretat de Guillaume Depardieu, care îşi pierde un picior în urma unui accident grav. Acesta este internat în clinica profesorului Stivlas Karr (jucat de Carlo Brandt) pentru un tratament de regenerare a piciorului. Dar Jonathan Vogel are de „reparat” ceva din trecutul său şi pentru asta trebuie să se întoarcă în timp.

 

Animals United: Echipa trăsniţilor/ Animals United

Despre „Animals United” noi intuim că este o animaţie care nu credem că nu ne va dezamăgi, poate şi pentru că nu este o producţie americană.

În regia regizorilor germani Holger Tappe şi Reinhard Klooss, filmul este un desen animat simpatic despre câteva animale drăgălaşe din Africa.
În delta râului Okavango, se află ultimul paradis terestru unde animalele pot să se joace în deplină libertate. Aici, mangusta Billy şi Socrate, cel mai bun prieten al său, un leu vegetarian, aşteaptă evenimentul anului: revărsarea râului, care va inunda delta şi va asigura astfel, supravieţuirea tuturor. Dar de data aceasta apa nu mai vine…

Billy împreună cu Socrate pornesc să caute apă.

Măria Ta/ Your Highness

Legendele cu cavaleri au arătat întotdeauna doar actelele de vitejie ale bravilor cavaleri care ucid balauri şi salvează domniţe. De data aceasta însă, povestea vine să distrugă mitul neînfricaţilor prinţi care sunt şi ei oameni cu vicii şi temeri ca toţi ceilalţi.

Thadeous şi-a petrecut toată viaţa asistând de pe margine cum fratele său mai mare Fabious cucerea bătălie după bătălie. Sătul să tot fie lăsat deoparte – de la aventuri, adoraţie, dar şi de la succesiunea pe tronul regatului -, Thadeous se hotărăşte să-şi ducă zilele tot într-o petrecere, cu ierburi magice, băutură şi fete uşuratice. Numai că misiunea iminentă de salvare a regatului îl aduce obligat- forţat în situaţia de a-şi demonstra curajul.

Danny McBride, James Franco şi Natalie Portman sunt protagoniştii unei comedii de zile mari.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter