Marele câștigător la Globurile de Aur 2018: când va fi difuzat filmul în România

De Laura Davidescu, pe
Marele câștigător la Globurile de Aur 2018 este, fără îndoială, filmul "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". Află când va fi difuzat filmul în cinematografele din România.

Cu nu mai puțin șase nominalizări, lungmetrajul „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” a reușit să câștige patru dintre trofeele acordate la Globurile de Aur 2018 în această noapte, respectiv la la categoriile „cel mai bun film – dramă”, „cea mai bună actriţă în rol principal” (Frances McDormand), „cel mai bun scenariu” (Martin McDonagh, care semnează și regia filmului) și „cel mai bun actor în rol secundar” (Sam Rockwell).

Filmul spune povestea unei mame îndurerate, care provoacă autoritățile locale pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. După ce au trecut luni de la moartea fiicei sale fără niciun arest, Mildred face o mișcare îndrăzneață, afișând trei panouri publicitare care duc către orașul ei, cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby, șeful poliției. Atunci când se implică adjunctul său, Dixon, un „băiat al mamei” imatur, cu o pledoarie pentru violență, lupta dintre forțele de ordine din Ebbing și Mildred escaladează. „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” este un film despre durere, iertare, furie și rezistență. Cu toate acestea, pelicula surprinde nenumărate momente observaționale despre rasism, război, sexism și o societate profund divizată, toate capturate în acest oraș fictiv din Missouri.

Conform datelor afișate de site-ul cinemagia.ro, filmul urmează să aibă premiera în cinematografele din România în data de 23 martie 2018.

În film îi veți putea recunoaște pe actorii Woody Harrelson, dar și pe Peter Dinklage, cunoscut în special pentru rolul Tyron Lannister, din serialul „Urzeala tronurilor.”

Iată și un trailer al filmului.

Foto: Cinemagia.ro

Citește și:

Filmele lunii ianuarie 2018

Globurile de Aur 2018. Top 5 vedete care au dezamăgit prin ținutele lor

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter