Marc Anthony și-a amânat turneul european pentru martie 2015

De Diana Zagrean, pe

Situația conflictuală din Europa afectează turneele marilor artiști. Marc Anthony și Depeche Mode și-au anulat sau mutat concertele din turneele europene.
 
În urma incidentelor violente care au zdruncinat Ucraina, numeroși artiști internaționali au decis să anuleze concertele programate a fi susținute atât în zona de conflict precum și în țările din vecinătate. La scurt timp, de la suspendarea concertelor trupei Depeche Mode, un alt artist de notorietate internațională și-a reconfigurat traseul turneului european.
Artistul Marc Anthony și-a amânat turneul european, iar concertele care urmau să aibă loc la Moscova, Kiev, Istanbul și București, au fost reprogramate pentru luna martie a anului 2015.
Astfel, concertul Marc Anthony de la București se va desfășura în data de 31 martie 2015, în aceeași locație, la Sala Palatului. Biletele puse în vânzare pentru concertul care ar fi trebuit să se desfășoare pe 19 mai, își păstrează valabilitatea pentru evenimentul care va avea loc anul viitor.
De asemenea, doar cei care vor opta pentru păstrarea biletelor, vor avea ocazia să-l întâlnească pe artist, la evenimentul „After-Party Marc Anthony”, ce se va desfășura într-un club din București. Locația petrecerii va fi anunțata la o data ulterioară.  În situația în care clienții vor dori să își recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa agenției de ticketing Vreau Bilet, la punctul de vânzare bilete din Unirea Shopping Center etj.2 (București), începând cu data de 31 martie 2014.
Decizia, de a amâna concertele mai sus amintite, reprezintă măsura prioritară de maximă siguranță și protecție asigurată artistului și trupei acestuia, dar și publicului care trebuie să trăiască experiența unui concert susținut într-o atmosferă relaxată și plăcută.
În curând, reprezentanții artistului vor publica un anunț oficial, pe  website-ul http://www.marcanthonyonline.com/.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter