O mamă în vârstă de 50 de ani și-a născut nepoata

De Adelina Duinea, pe

Când medicii i-au spus lui Kaitlyn Munoz că nu va mai putea deveni mamă pe cale biologică, mama ei, Chalise Smith, s-a oferit să-și poarte în pântec viitorul nepot.

O mamă în vârstă de 50 de ani și-a născut nepoata

Kaitlyn și soțul ei, Miguel, aveau de mai mulți ani probleme de infertilitate. Cu ajutorul fertilizării in vitro, în 2019 au devenit părinții unui fiu, Callahan. Din cauza unei boli autoimune, însă, Kaitlyn nu va mai putea deveni niciodată mamă pe cale biologică.

Am fost devastată”, a spus Kaitlyn pentru Today, care a copilărit cu alți 7 frați și surori. „Tot ce mi-am dorit era o familie mare ca cea în care am crescut”, a completat.

„I-am zis: «Știu că mai ai doi embrioni de la fertilizarea in vitro și vreau să-i port ca mamă surogat, dacă ești de acord»”, i-a spus Chalise, atunci în vârstă de 49 de ani, fiicei sale. «Mama, tu realizezi ce-mi spui? E ceva imens», mi-a zis. I-am explicat că nu a fost o decizie pripită”, a mai declarat Chalise.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Experiență de coșmar după o vizită la cosmetician. „Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred”

Adidas și Gucci au creat o umbrelă de 1550 de euro care nu protejează de ploaie

Google, logo dedicat Elenei Caragiani-Stoenescu, prima femeie aviator din România

Lui Smith i-a venit ideea după ce a văzut un videoclip în care fiica ei a vorbit despre cât de recunoscătoare este să-și fi putut purta în pântec fiul. „Îmi amintesc că m-am gândit: «Ar trebui să porți tu acei embrioni». În același timp realizând că o să împlinesc 50 de ani în curând. «E înțelept? E decizia corectă?», mai povestește Chalise. Ulterior, simțind că Dumnezeu susține acest demers, a făcut pașii următori, i-a propus fiicei sale și a făcut toate analizele necesare.

Medicii i-au dat răspunsul pozitiv, iar în mai 2022, Chalise i-a dat naștere nepoatei sale, Alayna Kaitlyn Chalise Munoz. „În sala de naștere s-a simțit puterea iubirii, altruismului și a sacrificiului. A fost foarte emoționant. Am avut un moment de glorie pe pământ, un moment din Rai”, au declarat.

„A doua zi nici nu mă simțeam ca și cum aș fi născut. Recuperarea mea a fost o nimica toată”, a mai spus Smith. „Ne-a fost greu să ne luăm la revedere. Mama mi-a oferit cel mai de preț cadou”, a spus Kaitlyn despre revenirea în Texas, unde ea și soțul ei locuiesc, la mii de kilometri de mama ei, care locuiește în Utah.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter