Luna de miere în Santorini, în hotel de cinci stele

De Madalina Racorean, pe

Este o lume în care raiul are culoarea alb-albastru. Un simbol al zonei, unde cerul, apa limpede, nisipurile vulcanice unice în lume şi răsăritul sau apusul de soare sunt cele mai frumoase clipe pe care doi oameni, aflaţi în luna de miere le pot admira ţinându-se de mână.

Luna de miere in Santorini e visul oricarui cuplu, asadar mergeti acolo inainte sa va copleseasca ritmul si rutina unei casnicii. In Santorini plajele sunt rosii, iar iubirea pluteste in aer

Insula Marii Egee nu ar putea fi vreodata banalizata, pentru ca frumusetea ei nu o gasesti oriunde. Se pare ca a fost candva locul numit Atlantida. Aici vei gasi peisaje atipice, plaje atipice cu nisipuri rosii, negre sau albe. Apa marii are nuante infinite de la verde la albastru, e foarte limpede, luminata si incinsa de soarele neobosit al Greciei.  Cuplurile venite sa consume pe aceste meleaguri luna de miere sunt multe, la fel si nationalitatea lor, pentru ca se arunca pe aceasta insula din toate colturile lumii.

Pentru luna de miere in Santorini cel mai potrivit ar putea fi un hotel de cinci stele. Azi va prezentam fara sa stam pe ganduri hotelul Above Blue Suites, situat aproape de centrul de conferinte Petros M.Nomikos, langa Muzeul de Arheologie, Expozitia Thira si Catedrala Catolica. Dispune de 11 camere cu balcoane si vedere spre mare, dotate cu televizoare si ecran plat. Hotelul are si un centru SPA, cu facilitati moderne ce reusesc sa satisfaca orice cuplu ce doreste cu adevarat sa cunoasca linistea si relaxarea. Evident, nu lipseste nici piscina in aer liber si personalul multilingv, cu care te vei intelege cel mai probabil in limba engleza.
Vezi oferte de vacanţă în Santorini pe blogul Ciprian a fost acolo!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter