Lucruri inedite pe care nu le ştii despre vedete

De Nicoleta Galeteanu, pe

Credeai că fiind mereu în lumina reflectoarelor ştii totul despre ei? Deşi fac tot posibilul să îşi păstreze intimitatea, vedetele, se pare, nu pot avea secrete.
Iată câteva lucruri pe care sigur nu le ştiai despre celebrităţile de la Hollywood, secrete triste şi amuzante deopotrivă.

Jack Nicholson

Faimosul actor a fost crescut de bunici şi a crezut multă vreme că mama sa, pe nume June, este sora lui. Nu a aflat asta decât în 1974, la 31 de ani, când reporterii publicaţiei Time au făcut investigaţii, descoperind astfel că Jack Nicholson a trăit într-o minciună.

Sean Connery

Dacă misteriosul agent James Bond nu are vârstă, despre Sean Connery nu se poate spune acelaşi lucru. Actorul, care a jucat rolul în şapte dintre filmele seriei, suferă de calviţie de la vârsta de 21 de ani, motiv pentru care a fost nevoit să poarte meşă de fiecare dată.

Usher

Mulţi dintre artiştii americani celebri astăzi au fost descoperiţi în concursurile muzicale, inclusiv Britney Spears şi Justin Timberlake.

Usher avea 13 ani când a debutat într-un astfel de show, dar prestaţia sa a fost memorabilă.

Cântreţul a uluit publicul cu prestaţia sa, înegistrând chiar şi un record. La acea vreme, Usher a fost cel mai tânăr artist care a reuşit să menţină o notă muzicală mai mult de 12 secunde.

Keanu Reeves

După filmarile la pelicula „Matrix” a dăruit fiecărui membru al echipei de producţie câte o motocicletă Harley Davidson. Actorul, se pare, este foarte darnic, dar şi foarte fricos. Keanu Reeves are fobie de întuneric.

Jake Gyllenhaal

Cu un tată regizor şi o mama producătoare, este normal să treci mai uşor de casting, dar şi să profiţi de avantaje. Pentru carnetul de şofer actorul a fost nevoit să ia lecţii de condus, pe care le-a primit de la regretatul Paul Newman, prieten apropiat al familiei Gyllenhaal.

De la acesta, micul Jake a aflat prima oară cum stă treaba cu parcările.
 

Matthew Perry

Fanii serialului „Friends” probabil au observat că Matthew nu are degetul din mijloc de la mâna dreaptă întreg.
Asta pentru că actorul a avut parte de o experienţă periculoasă la grădiniţă.

Richard Gere

Din păcate, Richard Gere nu a arătat în filmele sale de ce este în stare.

Actorul ar fi potrivit într-un rol de gimnast, de exemplu, pentru că are aptitudini acrobatice deja şlefuite.
Gere chiar se pricepea bine la gimnastică, atât de bine, încât Universitatea din Massachusetts i-a oferit actorului o bursă.

Al Gore şi Tommy Lee Jones

Aparent, între politicianul american Al Gore şi actorul Tommy Lee Jones nu există nicio legătură. Totuşi, aceştia se cunosc chiar foarte bine. În timpul studenţiei, ei au fost colegi de cameră la Harvard.

Jennifer Lopez

Multă lume ştie că înainte de a se lansa solo, artista a debutat într-o trupă de dans, intitulată „Fly Girl”, dar puţini ştiu că şi mai înainte de asta, Jennifer Lopez a apărut pentru prima dată pe ecrane, în videoclipul „That’s the Way Love Goes” al lui Janet Jackson.

Jim Carrey

Actorul se numără printre celebrităţile care nu s-au bucurat de lux dintodeauna. Pentru o perioadă de timp, acesta a trăit, alături de familia sa, într-o rulotă.
Însă altceva este curios. Cel mai faimos comediant al timpurilor noastre suferă de depresie încă din anii ’80.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter