Vezi clipul „Viva Mamaia” cu Loredana şi Radu Mazăre

De Unica.ro, pe

Loredana, Radu Mazăre, Cabron şi Alex Velea au lansat clipul piesei „Viva Mamaia”, imnul litoralului românesc vara aceasta. Vezi şi tu clipul!
Piesa “Viva Mamaia!” beneficiaza de un videoclip incendiar, filmat la mare, o productie cu totul speciala, cu coregrafii si costume spectaculoase.

Filmările au avut loc pe plaja din Mamaia si in club. Echipa de producţie a amenajat pe nisip o insuliţă artificială, o oază cu verdeaţă şi palmieri, iar la mal a fost ancorată o barcă de salvamar.

Loredana a schimbat mai multe costumaţii pentru filmare, exotice şi fanteziste. Radu Mazare a interpretat in clip rolul unul salvamar, imbracat intr-un costum de baie în stilul anilor ‘40. Alături de el in clip apar mai multi salvamari si fete frumoase, purtand vestimentatii similare.

Single-ul “Viva Mamaia!” este compus de Tonči Huljić, unul dintre cei mai mari compozitori din Croatia, iar varianta in limba romana este scrisa de Loredana. “M-am indragostit de acest cantec inca de la prima auditie si mi-am dorit sa il lansez si in Romania. Am compus varianta in limba romana, apoi i-am invitat alaturi de mine in acest proiect pe Cabron, Alex Velea si Radu Mazare, care mi-a si propus ca acest single sa fie imnul statiunii Mamaia”, a spus Loredana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter