„Lightyear”: o poveste emoționantă despre spațiu, prietenie și familie, de văzut cu toată familia

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 20 iunie 2022, 15:36

Puține lucruri sunt mai frumoase decât un film văzut împreună cu toată familia, iar „Lightyear” este filmul de animație perfect de văzut împreună cu cei mici și cei mari.

Dacă unii părinți au crescut cu filmele Toy Story, pentru cei mici acesta este un univers nou. În primul film Toy Story, micuțul Andy este încântat să primească o jucărie Buzz Lightyear de ziua lui, această jucărie fiind eroul său preferat, pe care îl văzuse într-un film. „Lightyear” anunță încă din primele minute că este exact filmul care l-a făcut pe Andy să își dorească jucăria cu pricina.

Astfel, filmul nu doar că atinge corzile sensibile ale adulților nostalgici, care au crescut cu filmele din universul Toy Story, ci apelează și la emoțiile unei noi generații, care nu doar că va rămâne atinsă de povestea lui Buzz Lightyear, dar va dori să vadă și filmele de la care a pornit totul.

Ce se întâmplă în filmul „Lightyear”

Buzz Lightyear este unul dintre cei mai dedicați rangeri galactici, care și-a dedicat întreaga viață explorării spațiului. El a lucrat ani de zile alături de ofițerul Alisha Hawthorne, convins că începătorii i-ar ruina misiunile. Însă atunci când Buzz decide că nu are nevoie de ajutor într-o nouă misiune, un accident neprevăzut face ca atât el, cât și Alisha și nenumărați alți oameni să rămână naufragiați pe o planetă străină.

Deși nimeni nu caută să îl învinovățească pe Buzz, el simte vina și presiunea de a găsi o soluție. În timp ce toți ceilalți oameni naufragiați decid să înceapă o nouă viață pe planeta stranie pe care au aterizat, eroul poveștii refuză să admită înfrângerea și pornește într-o misiune de a găsi o cale de ieșire.

Ceea ce urmează este o călătorie în care prezentul se combină în moduri neașteptate cu viitorul, în care Buzz trebuie să învețe că încrederea în cei din jur și munca în echipă sunt pași esențiali pe drumul către prosperitate. Totodată, filmul aduce în prim plan cât de importante sunt prieteniile sincere și cât de esențială este familia în viața fiecărui om.

Filmul „Lightyear” poate fi văzut în cinematografele Cinema City din toată țara, atât în versiunea originală, cu subtitrări, cât și dublat, pentru a putea fi savurat și de copiii care nu au învățat încă să citească.

Foto – YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter