Libertatea.ro şi eSKY.ro lansează serviciul de rezervari Bilete de Avion

De Unica.ro, pe

De azi poţi să zbori unde vrei în cele mai bune condiţii. Biletedeavion.Libertatea.ro găzduieşte acum un sistem de rezervare online de unde poţi să cumperi…
… bilete de avion pentru vacanţe sau călătorii de afaceri.

Realizată de Libertatea.ro în parteneriat cu eSKY.ro, noua secţiune conţine o selecţie complexă de zboruri, cu posibilităţi de filtrare  atât pentru cursele de linie, cât şi pentru cele low cost.

Pe biletedeavion.libertatea.ro, viitorii călători beneficiază de un control deplin şi securizat al procesului de selecţie, dar şi de flexibilitate în alegerea celor mai bune oferte. Utilizatorii pot efectua plăţi online sau prin virament bancar.

Din dorinţa de a completa gama de servicii turistice disponibile. acest sistem de rezervări va include, în curând, şi alte tipuri de oferte şi servicii.

Libertatea.ro, cel mai citit tabloid online, este parte a Ringier România, companie activă pe piaţă de media din Romania încă din anul 1992. În Libertatea newsroom sunt postate zilnic online peste 200 de ştiri. Constant prezent in topul site-urilor din Romania cu peste 1.9 milioane unici/luna Libertatea.ro oferă informaţii din domenii de interes major grupate in 7 secţiuni.

 eSKY România face parte din grupul european eSKY, lider pe piaţă online de turism din Polonia şi Bulgaria. Compania operează pe piaţa autohtonă din noiembrie 2009 şi a devenit într-un timp foarte scurt una din cele mai puternice agenţii de turism online din România. eSKY.ro oferă clienţilor săi o platformă online performantă pentru rezervări de bilete de avion, hoteluri şi asigurări de călătorie.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter