Laurențiu Duță, despre cea mai bună voce din România: „M-a impresionat”

De Unica.ro, pe

Laurențiu Duță a dezvăluit care este, din punctul lui de vedere, cea mai bună voce din România. Artistul a lucrat de-alungul timpului cu numeroși artiști.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, „40 de întrebări”, de la Kanal D, Duță a explicat ce înseamnă să fii un artist complet și dedicat profesiei.

Potrivit solistului, cea mai bună voce din industria muzicii românești este a Andrei. Și nu doar din punct de vedere vocal l-a impresionat aceasta. Andra i-a arătat lui Laurențiu Duță ce înseamnă să fii un adevărat profesionist.

3 Sud Est și Andra au scos împreună piesa „Jumătatea mea mai bună”, iar artista s-a prezentat la înregistrări foarte bine pregătită.

„Andra. Andra, Elena Gheorghe… și Alexandra Stan au o voce incredibilă. Dar Andra, superprofesionistă! M-a impresionat! Când am înregistrat ”Jumătatea mea mai bună”, am rămas foarte surprins că a venit cu textul scris de mână, deci nu copiat de pe un fișier și printat, avea notat pe fiecare vers cum să cânte, avea în telefon o aplicație cu toate terțele și backingurile, și doar dădea play să-și aducă aminte ce-a făcut acasă”, a povestit Laurențiu Duță.

„Asta nu s-a întâmplat la niciun artist. Probabil că de-aia are și succes. Nu numai că e înzestrată cu talent, dar este și perfecționistă și muncește!”, a completat el.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter