Katy Perry s-a făcut de râs într-un concert

De Nicoleta Galeteanu, pe

După colegele sale de breaslă, precum Lady Gaga, Rihanna sau Beyonce, care s-au făcut de râs plagiind munca altor artişti, iată că şi pentru Katy Perry a venit momentul adevărului.

În timpul unui concert recent, artista a fost nevoită să înfrunte un moment destul de stânjenitor pe scenă, după ce publicul şi-a dat seama că aceasta face playback şi mimează cântatul la flaut.

Artista, care interpreta un cover după melodia „Big Pimpin” a lui Jay-Z, a vrut să arate fanilor noul său talent, acela de a cânta la flaut. Aşa că, după ce a gesticulat câteva figuri de hip-hop, nonconformista cântăreaţă s-a urcat pe scaun pentru un recital la flaut, care i-a dat pe spate pe fanii săi înfocaţi… La început doar, căci Katy a ratat numărătoarea, uitând să mimeze întreaga partitură pentru flaut.

Momentul penibil a fost urmat de râsete şi şuierături deopotrivă, din partea publicului dezamăgit, în timp ce artista şi-a acoperit faţa cu mâinile. Apoi şi-a revebit în fire, cerându-şi scuze fanilor, mărturisind că nu poate să cânte la flaut.

Amuzant per ansamblu, momentul ridicol a fost însă comparat de unii cu scandalul istoric Milli Vanilli, după ce s-a descoperit că celebra trupă făcea playback în concerte.

Artista tocmai ce a fost recompensată anul acesta, la MTV Europe Music Awards 2011 cu premiul pentru „cea mai bună performanţă live”.
Ascultă mai jos cum cântă Katy Perry la flaut.
 

 
Află ce a plagiat Beyonce şi Lady Gaga.  
Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter