Copiii sunt invitați de Itsy Bitsy să descopere ce SuperPuteri au!

De Georgiana Averchi, pe
Toți copiii au superputeri, doar că cineva trebuie să îi sprijine să și le descopere. De aceea, Itsy Bitsy lansează Școala de SuperEroi Itsy Bitsy, unde cei mici au șansa să descopere că sunt curajoși, creativi, prietenoși, plini de energie, bucurie, bunătate, încredere și în multe alte feluri, căci fiecare copil este special în felul lui.

Prima întâlnire de la Școala de SuperEroi va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor, lângă Palatul Copiilor București. Toată ziua, prin joacă și activități sportive, creative, muzicale, prin experimente distractive, copiii își pot descoperi puterile interioare și vor ști apoi să și le activeze ori de câte ori au nevoie, la școală și în viața de zi cu zi. Intrarea este liberă!

Fiecare SuperErou Itsy Bitsy va avea în parc zona lui distinct colorată, plină cu activități care stimulează în copii o anumită superputere. De exemplu, Spinner este in zona roșie a parcului și stârnește energia copiilor prin întreceri sportive și hidratare. Traseul senzorial din materiale naturale, care va fi în zona portocalie a lui Spark stimulează simțurile copiilor și le activează puterea bunătății. Copiii vor putea intra în direct la radio din Radiomobilul Itsy Bitsy, să povestească ce puteri interioare au.

La Școala de SuperEroi, copiii care vor răspunde provocărilor din parc vor primi de la SuperEroii Itsy Bitsy brățări cu superputeri potrivite abilităților lor, pe care le vor folosi tot anul scolar, pentru a-și aminti ca pot să-și activeze puterile interioare, ori de câte ori au nevoie, pentru performațe de orice fel!

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter