Irina Pacurariu – Mereu pe drum

De Viva.ro, pe

În reportajele ei prezintă poveşti neobişnuite ale unor oameni obişnuiţi şi defectele unui sistem ineficient. Şi ea este o femeie neobişnuită, cu o familie obişnuită şi o maşină extrem de eficientă.
A început anul 2013 cu o serie de emisiuni despre medicii din provincie şi l-a terminat cu o suită de reportaje despre român-cele plecate la muncă în străinătate, pentru a le oferi copiilor lor o viaţă mai bună. Pentru a descoperi aceste poveşti emoţionante, Irina Păcurariu călă-toreşte prin toată lumea. Şi pentru că locuieşte la aproape 400 de km de oraşul în care lucrează, conduce foarte mult şi petrece mult timp în maşină. Tot în maşină am apucat să şi vorbim despre proiectele şi familia ei, pe dru­mul de la Televiziunea Română către pădurea Băneasa, unde urma să aibă loc şedinţa foto.
În această vară ai dat startul unei noi emisiuni de reportaj, „Poveşti în Ha­late Albe“. Care a fost provocarea la această emisiune?
Să fii singur împotriva tuturor. Iniţial, părea că ceea ce încerci să spui nu se va potrivi sigur cu opinia interlocuto­rului. Indiferent cât de elegant vorbeşti cu medicii despre meseria lor, unii se simt lezaţi şi şi-au pierdut complet umorul când vine vorba de situaţia în care sunt. Ce m-a relaxat a fost faptul că am aflat de un sondaj făcut la cere­rea Colegiului Medicilor, care este preocupat de felul în care breasla este privită.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter