Invenţii bizare: Top 3 cele mai ciudate obiecte

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 25 ianuarie 2022, 11:39

De la traducător electronic pentru câini, la chiloţi anti flatulenţă şi ceasuri deşteptătoare care fug de tine, inventivitatea oamenilor ajunge foarte departe. Iată un top 3 cele mai ciudate obiecte inventate de oameni plictisiţi.
Repelent de ..adolescenţi
Un om de ştiinţă din area Britanie a inventat şi comercializează un dispozitiv al cărui scop unic este..înlăturarea adolescenţilor. Construit pe principiul fluierelor supersonice sau subsonice, dispozitivul emite unde sonore pe o frecvenţă auzită numai de tineri. Cred că mai simplu era să îi trimită la teme sau la spălat vase.
Translator pentru…câini
O companie japoneză, în colaborare cu un cabinet veterinar au reuşit să inventeze un dispozitiv care traduce lătratul câinilor. Dispozitivul primeşte şi analizează frecvenţa lătratului, pe care o converteşte în fraze separate în şase categorii de emoţii: fericit, trist, în gardă, frustrat, cerşetor şi asertiv. De câte ori câinele latră, dispozitivul va afişa un mesaj de tipul: „Sunt dominant” sau „Îmi eşti prieten, sau duşman?”.
Chiloţi anti..flatulenţă
Un american din statul Colorado, care avea mereu probleme din cauza gazelor intestinale a inventat un set de lenjerie care rezolvă astfel de probleme jenante. Chiloţii sunt etanşi şi conţin o bucată de cărbune pe post de filtru, care se poate schimba după…utilizare. Sloganul spune totul: „Poartă-i pentru persoanele iubite”.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter