Un bărbat a inventat jeleuri pentru a își ajuta bunica bolnavă de demență să se hidrateze VIDEO

De Oana Dinu, pe
Tânărul, îngrijorat pentru sănătatea bunicii sale, a inventat dulciuri care să o ajute să se hidrateze corespunzător. El a creat niște jeleuri speciale pentru nevoile femeii.

Lewis Hornby, în vârstă de 24 de ani, a luat decizia de a face aceste dulciuri speciale când a văzut că bunica lui, diagnosticată cu demență, nu bea suficientă apă, așa cum a fost recomandarea medicilor, conform metro.co.uk.

Jeleurile viu colorate create de tânărul care a absolvit Royal College of Art conțin 90% apă, pentru o hidratare cât mai bună. Acestea au fost pe placul bunicii, care a fost filmată în timp ce le mânca cu poftă. Lewis a consultat psihologii și medicii specialiști  înainte de a face produsul hidratant ca parte a diplomei sale de inovație în inginerie.

Hidratarea este o problemă dificilă pentru persoanele în vârstă, în special pentru cei cu demență: „Problemele de memorie pot determina ușor o persoană să uite să bea suficientă apă”, a spus Societatea Alzheimer.

Partea creierului care recunoaște deshidratarea și ne transmite că suntem însetați nu funcționează întotdeauna corespunzător. Unele medicamente și afecțiuni legate de demență pot, de asemenea, să deshidrateze și mai mult organismul.

Simptome ale deshidratării precum confuzia și somnolența se pot confunda ușor cu atribute ale demenței și pot trece neobservate, astfel încât ajung să pună viața pacienților în pericol.

După succesul pe care l-a avut cu aceste jeleuri în ceea ce o privește pe bunica sa, Lewis speră să ajute și alți oameni bolnavi să beneficieze de fluidele vitale și în prezent, încearcă să găsească soluții pentru a produce aceste dulciuri, astfel încât să le pună în vânzare.

Citește și: 

Meghan Markle, primul interviu în calitate de membru al familiei regale

O tânără a vrut să angajeze ca make-up artist, dar a fost păcălită să se mărite

Sursă foto: captura video

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter