Interviu Luminiţa Gheorghiu „N-am jucat încă toate mamele”

De Avantaje.ro, pe

Din martie, în cinematografe, vom vedea un alt fel de mamă interpretată de actriţa Luminiţa Gheorghiu. În filmul «Poziţia copilului», regizat de Călin Peter Netzer, joacă alături de Bogdan Dumitrache (fiu) şi Florin Zamfirescu (soţ).
Sa-i iau un interviu maestrei Luminita Gheorghiu a fost ca si cum as fi incercat sa golesc marea cu galeata: am scufundat-o cu fiecare intrebare, am scos-o plina cu fiecare raspuns si, cu toate acestea, marea a ramas la fel de plina si cu tainele neatinse.Trebuie s-o vezi jucand, ca sa intelegi cu adevarat toate nuantele pe care le poarta in gand si in suflet.
„Am hotarat sa devin actrita in clasa a V-a”
Multi artisti au ajuns pe scena intamplator, dupa ce si-au consumat alte visuri. Altii, nascuti in familii de artisti, au calcat firesc pe urmele parintilor.
Luminita Gheorghiu s-a nascut intr-o familie iubitoare de muzica si teatru, desi parintii aveau profesii cat se poate de prozaice: mama, merceo-log; tata, inginer. „Mama a facut douazeci si ceva de ani de teatru de amatori. Ma ducea duminica de duminica la teatru sau la opereta si uite-asa am prins «microbul».
Mi s-a parut ca asta ar fi forma mea de manifestare si de implinire cea mai buna. Decizia definitiva am luat-o in clasa a V-a. Se canta in familia noastra: mama avea o voce superba, tata canta la vioara, pe mine si pe fratele meu ne-au dat la pian, apoi la acordeon… Eram oameni veseli…“
Vezi mai multe despre Luminiţa Gheorghiu pe avantaje.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter