Primul cros din România în care se aleargă cu spatele în scop caritabil. Participi?

De PR, pe

Începutul de toamnă se anunţă „pe dos” pentru că se va desfăşura primul cros din România în care se va alerga cu spatele în scop caritabil. Iniţiativa BGS are ca obiectiv susţinerea a 3 copii cu probleme grave de sănătate.
Vino sambătă pe 7 septembrie la ora 9:00 în parcul Tineretului, intrarea Şincai pentru a-i ajuta pe Luca, pe Emanuel si pe Cristian. Inscrie-te pe pagina de facebook BGS Oficial, dand join la evenimentul CROsinverS.
Alergând 1 km cu spatele îi ajuţi să ducă o viaţă normală. O tură pentru tine înseamnă 10 euro pentru ei. Îţi este atât de uşor să faci asta, iar lor le este atât de greu să fie ca tine. BGS împreună cu sponsorii evenimentului donează 10 euro pentru fiecare participant care face o cursă completă.
Luca suferă de autism şi are nevoie permanentă de terapie, şansele sale cresc semnificativ cu fiecare zi, iar parintii săi speră ca într-o zi să fie pe picioarele sale. Emanuel sau Emi cum îi spun părinţii nu se poata bucura de dragostea părinţilor sai, pentru că fiecare atingere îl doare. O boală cumplită de piele îl împiedică să fie un copil mângâiat, un copil normal. Pansamentele speciale, cremele, sampoanele şi plasturii adaptaţi bolii sale îl fac sa se simtă mai bine, să înlocuiască lacrimile cu zâmbete.
Cristian este condamnat la dializă toată viaţa dacă nu beneficiază cât mai curând de o intervenţie pentru megauterul congenital bilateral de care suferă. Nu poate avea o alimentaţie normală, ceea ce-i încetineşte dezvoltarea, este predispus la infecţii, iar situaţia familiară este precară.
Ajuta-i pe Luca, pe Cristian si pe Emanuel alergând cu spatele! Înscrie-te pe pagina de facebook BGS Oficial sau în ziua evenimentului la standurile organizatorilor.
Mulţumim tuturor sponsorilor evenimentului: Radacini Motors, Cristim, Gift Solution pentru receptivitatea de care au dat dovadă. Pentru hidratare Bucovina va oferi apa, efortul tuturor va fi premiat cu deodorante Rexona, iar Chipita va energiza toti participanţii cu delicioasele sale cornuri. Himalaya are grijă de sănătatea tuturor participantilor, oferind cadouri specifice, iar Divertiland oferă 70 de premii a câte un voucher cadou la paintball. Nu în ultimul rând mulţumim prietenilor de la Nemo Express pentru rapiditatea cu care ne-au livrat sprijinul lor, iar celor de la Superbet pentru ca au pariat pe acest eveniment ca fiind unul de succes.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter